Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

Les Food Trucks tornen a Deltebre després de l'èxit de l'any anterior

Les diferents Food Trucks oferiran menjar d’autor i experiències gastronòmiques al costat del riu Ebre

Etiquetes   turisme, deltebre, baix ebre

Publicat el12/9/2018

Les Food Trucks tornen a Deltebre després de l’èxit de l’any anterior | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Una desena de furgonetes de venda ambulant de menjar estaran aquest cap de setmana a Deltebre, més concretament al Parc del Riu, en el marc del Happy FoodTrucks Tour'18. Un esdeveniment que farà parada, per segona vegada, al municipi deltebrenc després de l'èxit de l'any anterior.

Així, des de divendres 14 de setembre a la tarda i fins diumenge 16 de setembre a la nit, i amb una estètica acurada i vintage, les diferents Food Trucks oferiran menjar d'autor i experiències gastronòmiques al costat del riu Ebre amb diferents actuacions musicals que amenitzaran els tres dies que les furgonetes faran parada a Deltebre. Alhora, enguany també s'apostarà per donar cabuda els comerços del municipi a través del mercat d'oportunitats que organitza la Federació de Comerç i Turisme (FECOTUR).

El Happy FoodTrucks Tour'18 compta amb la col·laboració directa de l'Ajuntament de Deltebre i d'Estrella Damm, així com també d'altres empreses gastronòmiques que posen segell a productes de qualitat com és el cas de Coca-Cola, Cacaolat, Parxet, Vermut Miró i Kitchen Consult.

suma’t al telegram d’EbreActiu i ho sabras tot abans que ningú