Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

Esports | Flix acull la segona regata de llaŘt mediterrani

El2n Descens del Meandre Vila de Flix consta de dos proves: un descens pel meandre amb una distÓncia de 4 quil˛metres i un esprint de gairebÚ 500 metres

Etiquetes   esports, rem, ribera ebre, flix

Publicat el29/1/2018

Esports | Flix acull la segona regata de llaŘt mediterrani | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La prova es va desenvolupar en dos modalitats: un descens pel meandre i un esprint


Ahir diumenge 28 de gener les aigŘes de l'Ebre van acollir el 2n Descens del Meandre Vila de Flix, la segona regata de llarga distÓncia de la lliga 2018 de llaŘt mediterrani. La prova, organitzada pel Club NÓutic de Flix i la Federaciˇ Catalana de Rem, es va desenvolupar en dos categories: un descens pel meandre amb una distÓncia de 4 quil˛metres i un esprint de gairebÚ 500 metres. Finalment, se sumaven els resultats d'ambdues curses per decidir el guanyador de la competiciˇ.

En aquesta segona regata de lliga van participar 7 clubs amb un total de 18 tripulacions. La representaciˇ ebrenca va anar a cÓrrec del Club NÓutic Flix i l'A.E. Xino-Xano de Deltebre.

El Club Rem Badalona es va imposar en les categories masculina i femenina. Les noies flixanques van aconseguir la segona posiciˇ, mentre que els equips masculins van fer el quart millor temps. D'altra banda, l'equip flixanc que remava amb el llagut catalÓ va quedar primer en la seva modalitat. Els remers de Deltebre van tancar la classificaciˇ de la regata, tant en homes com en dones.

La lliga marxa ara a aigŘes gironines, en concret a Emp˙riabrava, on el pr˛xim 11 de marš se celebrarÓ la tercera prova de la competiciˇ.


Classificacions 2n Descens del Meandre Vila de Flix

Comentaris