Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/24/2021#) AND (caducitat>=#9/24/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Fira Actiu Natura arriba aquest dissabte a la tercera edició

El certamen, que es presenta amb moltes activitats, se celebrarà a la zona de l’embarcador del riu.

Etiquetes   turisme, fira, activitats outdoor, mora la nova, ribera ebre

Publicat el17/5/2019

La Fira Actiu Natura arriba aquest dissabte a la tercera edició | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Móra la Nova celebra aquest dissabte 18 de maig, la tercera edició de la Fira Actiu Natura, un certamen que es presenta més dinàmic i en el que es podran realitzar activitats com sortides en piragua, tirolina, big sup, paramotor, segway i diferents tallers com el de fòssils, construccions de pedra seca, de caixes niu, etc.

S'han programat dos visites guiades al Museu del Ferrocarril i una altra pels espais de la Batalla de l'Ebre a Móra la Nova. Per als més petits hi haurà un espai de ludoteca per a què puguin passar una estona creant el seu propi joc amb diferents materials.

El moranovenc Jordi Hernández i Granjé, serà l'encarregat de fer el pregó inaugural de la fira a les 12.00h. Hernández va ser el guanyador en la categoria júnior del Campionat d'Europa disputat a Finlàndia. En el seu primer any com a sénior ha quedat campió d'Espanya de powerlifting per a pesos menors de 110 quilos i subcampió en la categoria absoluta. Ha estat subcampió en aixecament de pes mort a la Copa Catalunya i tercer millor aixecador de força en categoria sénior. També ha estat subcampió de Catalunya, en pres banca. A nivell professional és entrenador de diferents atletes, alguns d'ells campions de Catalunya i Espanya.


Potenciar els actius turístics del territori

La primera edició de Fira Actiu Natura es va celebrar el 2017 amb la voluntat de potenciar i diversificar la tradició firal de Móra la Nova i posar en valor els actius turístics del territori, sobretot els relacionats amb les activitats de lleure actiu en espais naturals com pugui ser el riu Ebre, i també els que busquen un turisme més familiar. L'àmbit de la fira són, principalment, les comarques de la Ribera d'Ebre, la Terra Alta, el Priorat, Montsant i la Serra de Llaveria, però sense deixar de banda altres comarques veïnes.Casa-Refugi La Roureda - El Boixar (La Tinença de Benifassà)