Camarles, lo balcó del Delta de l´Ebre

CAT | ES

Finalitza la remodelació del mirador de Caro

Les obres de remodelació del mirador de Caro, iniciades el passat mes d’abril, finalitzaran el proper 30 d’octubre. El dimecres dia 2 de novembre s’iniciaran les obres de millora a la carretera, quedant d’aquesta manera, l’accés restringit.

Publicat el27/10/2016

Finalitza la remodelació del mirador de Caro | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...     Foto: Ramon Masip Garcia


Les obres de remodelació del mirador de Caro iniciades a finals d'abril de 2016, es donaran per finalitzades el proper dia 30 d'octubre. Els dies 31 d‘octubre i 1 de novembre es podrà accedir al mirador i a partir de dimecres dia 2 de novembre, l'accés des de la cruïlla del Mascar quedarà restringit per obres de millora a la carretera que puja cap al mirador, que duraran unes tres setmanes.

El mirador de Caro està constituït per una plataforma de fusta a la que s'hi arriba per una passarel·la, tot tenint en compte que sigui accessible per a persones amb mobilitat reduïda. El mirador es complementarà amb senyalització interpretativa adaptada per a invidents. Hi ha una zona d'estacionament per a 6 vehicles a 150 m i 1 plaça específica per a persones amb mobilitat reduïda al costat del mirador.

Amb aquest projecte de remodelació, el Parc Natural dels Ports, vol millorar, ordenar i fer més accessible el cim de Caro (1441 m), el més alt del massís i un dels llocs emblemàtics i més visitats del Parc.

La Diputació de Tarragona aporta 17.898 € per a la construcció de la zona d'estacionament, i la Fundació la Caixa 90.000 € per a les millores del mirador.


Comentaris