CICLE DE VISITES GUIADES A BENICARLÓ. TARDOR 2020

CAT | ES

Final del Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques a l'Ampolla

La regata de l’Ampolla, que començarà a les 11 h a la platja Avellanes, es presenta força animada, ja que el lloc és un dels preferits dels pilots catalans

Etiquetes   esports, motonautica, ampolla, delta ebre

Publicat el19/9/2018

Final del Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques a l’Ampolla | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Roger Pujol ha revalidat el títol de Campió de Catalunya de la categoria GP3


Aquest dissabte dia 22 de setembre tindrà lloc a l'Ampolla (Baix Ebre) la darrera de les set regates del Campionat de Catalunya de Motos Aquàtiques 2018. La regata compta amb l'organització de la Federació Catalana de Motonàutica i el suport del Patronat de Turisme de l'Ampolla, la Creu Roja de l'Ampolla, el Club Nàutic Ampolla i Caves Masachs.

L'escenari de la cursa serà la cèntrica platja de les Avellanes, lloc habitual d'aquesta competició els darrers tretze anys. Les altres regates han tingut lloc a Empuriabrava, al Canal Olímpic de Castelldefels, a Cambrils, l'Estartit, al Club Nàutic El Balís i Amposta.

Hi són convocades dues categories: GP3 i F4. Ambdues només per a motos de conducció dempeus, si bé la classe F4 està reservada per a pilots sense palmarès.

A la categoria F4 el títol està decidit en favor del pilot Genís Vilalta, que ha guanyat 17 de les 18 mànegues disputades. En canvi, la segona i tercera posicions del Campionat encara està per decidir entre Carlos Hidalgo i Jordi González, si bé aquest últim té totes les facilitats per endur-se el subcampionat ja que disposa d'un coixí de 43 punts sobre Hidalgo. Però a les regates no hi ha res decidit fins que es baixa la bandera de quadres.

El títol també està decidit a la categoria GP3, on a falta d'una regata Roger Pujol revalidarà el títol, ja que disposa de 93 punts d'avantatja sobre el júnior Joan Sevil. Sevil i Jordi Tomás es disputaran a l'Ampolla el subcampionat.

Tot i així, la regata de l'Ampolla es presenta força animada, ja que el lloc és un dels preferits dels pilots catalans. Els entrenaments començaran a les 11 del matí a la platja Avellanes i seguidament es disputaran tres mànegues per categoria. Tota l'activitat podrà ser seguida gratuïtament des de la mateixa platja i des dels espigons del port de l'Ampolla.


Fotos: Federació Catalana de MotonàuticaCàmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l’Ebre

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/2/2020#) AND (caducitat>=#12/2/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())