Riba-roja d┤Ebre, l┤aigua en tots els sentits

CAT | ES

╚xit de Bio Muria, la gamma de productes ecol˛gics de Muria, a BioFach 2017

La 28¬ ediciˇ de la fira internacional de productes orgÓnics sĺha celebrat, del 15 al 18 de febrer, a Nuremberg (Alemanya) i ha batut rŔcords de participaciˇ

Publicat el24/2/2017

╚xit de Bio Muria, la gamma de productes ecol˛gics de Muria, a BioFach 2017 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Estand de Mel Muria a la Fira BioFach 2017 celebrada a Nuremberg 


La gamma de productes ecol˛gics Bio Muria de Mel Muria (www.mielmuria.com), ha tingut una excelĚlent acollida a la fira internacional de productes orgÓnics i ecol˛gics BioFach, celebrada a Nuremberg (Alemanya) del 15 al 18 de febrer.

L’estand de Bio Muria ha rebut moltes visites amb un alt percentatge de perfil professional. La seva procedŔncia ha estat molt variada, per˛ han predominat els experts en productes i mercat Bio de Franša, Alemanya, Regne Unit, └sia i pa´sos Órabs.

La colĚlecciˇ Bio Muria es composa de tres gammes de producte: Mel Ecol˛gica, Xarops i Suplements Alimentaris i Mel de Sabors que combinen la mel amb productes com el cacau, l’all negre de Pedro˝eras, la canyella, la c˙rcuma o el gingebre. Mel Muria ha anunciat que aviat iniciarÓ la seva distribuciˇ tant dins com fora de la Uniˇ Europea.

En concret la colĚlecciˇ de Mel de Sabors, que va ser guardonada amb el Premi al Millor Producte BIO de la 23a ediciˇ de la Fira de Productes Biol˛gics i Consum Responsable BioCultura Barcelona 2016, sent escollida entre mÚs de 18.000 referŔncies de productes ecol˛gics, Ús la que mÚs ha sorprŔs a BioFach.

BioFach Ús el punt de trobada per a prove´dors i responsables de producciˇ i comerš en la ind˙stria orgÓnica a nivell internacional. La present ediciˇ ha batut rŔcords de participaciˇ amb la presŔncia de mÚs de 2.700 expositors de 88 pa´sos i mÚs de 50.000 visitants procedents de 134 pa´sos.

La famÝlia Muria, apicultors des de 1810, ha unit el saber fer dels seus avantpassats, la qualitat agroambiental de les muntanyes mediterrÓnies i la tecnologia mÚs avanšada per crear diferents gammes de productes apÝcoles d’altÝssima qualitat.

Comentaris