Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/17/2021#) AND (caducitat>=#6/17/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Èxit de la 763a Fira de Morella

Es tracta de la fira més antiga de la Comunitat Valenciana que promociona el sector primari de Morella i la comarca dels Ports

Etiquetes   turisme, morella, els ports

Publicat el9/9/2019

Èxit de la 763a Fira de Morella | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La 763a edició de la Fira de Morella ha sigut un èxit en la qual molts visitants han acudit a la ciutat per a gaudir-ne. D'aquesta manera, expositors i visitants ha participat en la fira més antiga de la Comunitat Valenciana, la qual és un aparador molt important per al sector primari de Morella i la comarca dels Ports. A més, és també un espai on el sector ramader i agrícola, un dels motors econòmics de la zona, reivindica i posa en valor el seu treball.

Així, en l'acte central de la Fira de Morella d'aquest matí han participat l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, el President de l'Associació Firal, Ivan Pitarch, el President de la Diputació de Castelló, José Pascual Martí, el Secretari Autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural i Director de l'Agència Valenciana de Foment i Garantia Agrària, Francisco Rodríguez, i el diputat a les Corts Valencianes, Ernest Blanch.

El cap de setmana ha comptat amb milers de visitants i més de 150 expositors que han participat en aquesta edició de la Fira. Així, el ramat i els productes derivats del sector primari de Morella i comarca han sigut els protagonistes d'aquesta. La Fira de Morella és també un aparador de les oportunitats que ofereix la ciutat. D'aquesta manera, és també molt important per al sector turístic de la zona, a causa de la quantitat de turistes que s'apropen a Morella per a gaudir i conèixer la Fira.Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes


Fotos: cedida