suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/1/2022#) AND (caducitat>=#10/1/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L’Estat "enriquirà" el Pla de Protecció del Delta de l’Ebre amb les propostes i suggeriments del territori

La delegada del govern espanyol defensa que les obres post-Gloria han donat "estabilitat" a la costa deltaica

Etiquetes   natura entorn, delta ebre, trabucador, taula consens, terres ebre, temporal

Publicat el18/1/2021

L’Estat "enriquirà" el Pla de Protecció del Delta de l’Ebre amb les propostes i suggeriments del territori | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i el subdelegat a Tarragona, Joan Sabaté, s’han reunit per videoconferència amb la Taula de Consens aquest dilluns. Cunillera ha assegurat que el Ministeri enllesteix el Pla de Protecció del Delta de l’Ebre, que es començarà a desplegar el 2022, i que el document "s’enriquirà amb les propostes i els suggeriments" que els sectors afectats han fet arribar després que la secretaria d’Estat de Medi Ambient el presentés al novembre. El Ministeri està avaluant els danys provocats pel temporal Filomena. Cunillera ha recordat que les obres que es van fer després del Gloria, amb una inversió 2,2 milions d’euros, "han donat estabilitat a la costa del Delta els darrers mesos".


Per: ACN

Foto: EbreActiu