Mas de la Cuixota. Activitats tradicionals al Delta de l´Ebre. Serveis turístics

CAT | ES

Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l'Ebre

Caiac, vela, kitesurf, pesca, creuers amb i sense tripulaciķ, lloguer d’amarratges i embarcacions, i un llarg etcčtera de possibilitats relacionades amb la Badia dels Alfacs, al Parc Natural del Delta de l’Ebre, Reserva de la Biosfera per la UNESCO.

Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Gaudiu de la Badia dels Alfacs  

L'Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita (Delta de l'Ebre) estā situada a la Badia dels Alfacs, un dels ports naturals més grans d'Europa. Gaudeix d'un entorn que facilita la realitzaciķ d'activitats nāutiques i de lleure de totes les tipologies, essent un dels seus principals atractius les assolellades platges de sorra fina i de poca profunditat, ideals per al turisme familiar. 

Caiac, vela, kitesurf, pesca, creuers amb i sense tripulaciķ, lloguer d'amarratges i embarcacions, i un llarg etcčtera de possibilitats relacionades amb la Badia dels Alfacs, al Parc Natural del Delta de l'Ebre, Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Us animem a recķrrer plācidament a peu o en bicicleta els paratges naturals que ens envolten. Com a complement, la rica gastronomia de Sant Carles de la Rāpita no et deixarā indiferent: visita els vivers d'ostres i molˇluscos i emporta't el tast fresc del millor marisc. 

Visiteu la nostra pāgina web per descobrir l'ampli ventall d'activitats disponibles. 

A l'Estaciķ Nāutica us facilitarem, de forma conjunta i coordinada, noves experičncies i emocions. Podeu reservar les activitats i paquets turístics que més s'adaptin a les vostres necessitats, i si ho preferiu, us assessorem per crear un viatge fet a mida.


Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre Estaciķ Nāutica Sant Carles de la Rāpita - Delta de l’Ebre