Benicarló, activa“t al Mediterrani

CAT | ES

Estació Nąutica Sant Carles de la Rąpita - Delta de l'Ebre

Caiac, vela, kitesurf, pesca, creuers amb i sense tripulació, lloguer d’amarratges i embarcacions, i un llarg etcčtera de possibilitats relacionades amb la Badia dels Alfacs, al Parc Natural del Delta de l’Ebre, Reserva de la Biosfera per la UNESCO.

Estació Nąutica Sant Carles de la Rąpita - Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Gaudiu de la Badia dels Alfacs  

L'Estació Nąutica Sant Carles de la Rąpita (Delta de l'Ebre) estą situada a la Badia dels Alfacs, un dels ports naturals més grans d'Europa. Gaudeix d'un entorn que facilita la realització d'activitats nąutiques i de lleure de totes les tipologies, essent un dels seus principals atractius les assolellades platges de sorra fina i de poca profunditat, ideals per al turisme familiar. 

Caiac, vela, kitesurf, pesca, creuers amb i sense tripulació, lloguer d'amarratges i embarcacions, i un llarg etcčtera de possibilitats relacionades amb la Badia dels Alfacs, al Parc Natural del Delta de l'Ebre, Reserva de la Biosfera per la UNESCO. Us animem a recórrer plącidament a peu o en bicicleta els paratges naturals que ens envolten. Com a complement, la rica gastronomia de Sant Carles de la Rąpita no et deixarą indiferent: visita els vivers d'ostres i mol·luscos i emporta't el tast fresc del millor marisc. 

Visiteu la nostra pągina web per descobrir l'ampli ventall d'activitats disponibles. 

A l'Estació Nąutica us facilitarem, de forma conjunta i coordinada, noves experičncies i emocions. Podeu reservar les activitats i paquets turķstics que més s'adaptin a les vostres necessitats, i si ho preferiu, us assessorem per crear un viatge fet a mida.


Estació Nąutica Sant Carles de la Rąpita - Delta de l’Ebre Estació Nąutica Sant Carles de la Rąpita - Delta de l’Ebre Estació Nąutica Sant Carles de la Rąpita - Delta de l’Ebre Estació Nąutica Sant Carles de la Rąpita - Delta de l’Ebre Estació Nąutica Sant Carles de la Rąpita - Delta de l’Ebre Estació Nąutica Sant Carles de la Rąpita - Delta de l’Ebre