Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/16/2021#) AND (caducitat>=#9/16/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Estabilitzat l’incendi forestal de Tivissa

Segons dades provisionals del cos d’Agents Rurals, l’incendi hauria afectat unes 4 hectàrees de pi blanc i matoll de l’Espai d’interès Natural (EIN) Serra de Tivissa- Vandellòs- Llaberia-Colldejou

Etiquetes   natura patrimoni, ribera ebre, tivissa

Publicat el26/7/2018

Estabilitzat l’incendi forestal de Tivissa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Estabilitzat l’incendi forestal de Tivissa


Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat, a les 15.29 hores, l'incendi que des d'aquest migdia afecta el terme municipal de Tivissa (Ribera d'Ebre). L'incendi, l'avís del qual s'ha rebut a les 13.18 hores, hauria començat al costat de la carretera C-44 al punt quilomètric 15'5.

L'incendi, que ha avançat en direcció sud-oest des de la carretera per una zona forestal, ha generat algun focus secundari que ha creuat la carretera però que ha pogut ser controlat ràpidament. Tenint en compte l'entrada de la marinada, s'han prioritzat les tasques d'extinció, amb el suport de mitjans aeris, al flanc dret de l'incendi.

Fins al lloc s'han desplaçat un total de 32 dotacions terrestres, entre les quals hi ha unitats del GRAF (Grup d'Actuacions Forestal) i una ambulància del GEM (Grup d'Emergències Mèdiques) dels Bombers de la Generalitat, amb el suport de 10 mitjans aeris (2 helicòpters de comandament, 4 helicòpters bombarders, i 4 avions de vigilància i atac). També hi ha efectius dels Mossos d'Esquadra amb 5 patrulles, Agents Rurals que han desplaçat 4 unitats i 2 vehicles GPIF, 2 vehicles de les ADF (Agrupacions de Defensa Forestal) i un ambulància del SEM (Sistema d'Emergències Mèdiques) amb caràcter preventiu.

Segons dades provisionals del cos d'Agents Rurals, l'incendi hauria afectat unes 4 hectàrees de pi blanc i matoll de l'Espai d'interès Natural (EIN) Serra de Tivissa- Vandellòs- Llaberia-Colldejou.

El Servei Català de Trànsit informa que la carretera C-44 està tallada en els dos sentits de la marxa entre els quilòmetres 3'5 i 17 entre Tivissa i Vandellòs.


Estabilitzat l’incendi forestal de Tivissa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Imatge aèria de l’incendi a Tivissa