Tasta la Cultura de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/8/2021#) AND (caducitat>=#12/8/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Esport, aventura, natura i festa

La Baixada Vogant per l’Ebre arriba a la desena edició. Enguany el recorregut serà de 15km, de Tortosa a Amposta

Etiquetes   activitats outdoor, piraguada, tortosa, amposta, terres ebre

Publicat el14/6/2019

Esport, aventura, natura i festa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El diumenge 30 de juny tindrà lloc la desena edició de la Baixada Vogant per l'Ebre, una activitat amb la que l'Institut de Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (IDECE) vol promocionar la navegació sense motor pel riu Ebre.

En aquesta edició, els participants navegaran entre les poblacions de Tortosa i Amposta, en un recorregut de 15 km i una durada aproximada de 3 hores. El descens convida a contemplar la bellesa del bosc de ribera i de les aus aquàtiques que el poblen, i ens acosta a l'Illa dels Bous, racons tranquils que permeten gaudir de la natura i relaxar-se.

La inscripció a l'activitat té un preu de 5 € per persona i es pot fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'IDECE (a l'edifici de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l'Ebre) o al telèfon 977 441 234. El termini per inscriure's finalitza el 28 de juny.

El preu de la inscripció inclou l'assegurança d'accidents, esmorzar al punt de sortida , un avituallament durant el recorregut, vehicles de suport terrestres, aquàtics i ambulància i servei d'autobús des d'Amposta fins a Tortosa.

Més info en aquest enllaç.Món Natura Delta de l’Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l’Ebre