Horta de Sant Joan, un paradÝs a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/24/2021#) AND (caducitat>=#6/24/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Escaladei acollirÓ el 17 de juny la segona ediciˇ del Dia del Paisatge del Priorat

La jornada, oberta a tothom, tÚ com a objectiu informar sobre lĺestat del procÚs de la candidatura del Priorat a Patrimoni de la UNESCO. Ulldemolins serÓ el poble convidat en aquesta ediciˇ, que comptarÓ tambÚ amb actes l˙dics i culturals

Etiquetes   natura patrimoni, priorat, montsant

Publicat el6/6/2018

Escaladei acollirÓ el 17 de juny la segona ediciˇ del Dia del Paisatge del Priorat | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La Cartoixa d’Escaladei, al Priorat


La segona ediciˇ del Dia del Paisatge ja tÚ data: el diumenge 17 de juny. Com a la primera ediciˇ, aixÝ com a les properes, l'acte tindrÓ lloc a Escaladei, emplašament que gaudeix a la vegada d'una centralitat fÝsica i simb˛lica a la comarca del Priorat. La jornada, organitzada per la Comissiˇ del Paisatge i la Sostenibilitat de Priorat-Montsant-Siurana, tÚ voluntat participativa i Ús oberta a tothom.

Per tal de fer visible la diversitat del mosaic, enguany s'iniciarÓ una itinerÓncia simb˛lica dels pobles de la comarca, amb un municipi convidat a cada ediciˇ i que enguany serÓ Ulldemolins.

La jornada es dividirÓ en dues parts. La primera, al matÝ, tindrÓ un caire mÚs informatiu i de debat i intercanvi. L'objectiu Ús explicar en quin moment del procÚs es troben la candidatura del Priorat a Patrimoni de la UNESCO i el desplegament del Sistema de Gestiˇ. Per comenšar, es donarÓ la veu a representants de l'equip de redacciˇ i producciˇ del dossier de candidatura, que estarÓ a disposiciˇ dels que vulguin fullejar-lo. A continuaciˇ, s'explicarÓ el marc i el despelgament del Sistema de Gestiˇ, i es farÓ una taula rodona amb representants dels diferents f˛rums que el constitueixen, ara com ara, per tal d'explicar processos, dinÓmiques i intercanviar punts de vista i possibles colĚlaboracions.

S'acabarÓ amb la presentaciˇ del poble convidat d'enguany: Ulldemolins, abans d'anar cap a la plaša del poble d'Escaladei. Durant el vermut a la plaša d'Escaladei, es duran a terme actuacions que ens proposen des d'Ulldemolins, que acte seguit oferirÓ tambÚ el dinar amb la tradicional truita amb suc.

CaldrÓ inscripciˇ per al dinar. Aforament limitat!!Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals