Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

Escaladei acollirà el 17 de juny la segona edició del Dia del Paisatge del Priorat

La jornada, oberta a tothom, té com a objectiu informar sobre l’estat del procés de la candidatura del Priorat a Patrimoni de la UNESCO. Ulldemolins serà el poble convidat en aquesta edició, que comptarà també amb actes lúdics i culturals

Etiquetes   natura patrimoni, priorat, montsant

Publicat el6/6/2018

Escaladei acollirà el 17 de juny la segona edició del Dia del Paisatge del Priorat | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La Cartoixa d’Escaladei, al Priorat


La segona edició del Dia del Paisatge ja té data: el diumenge 17 de juny. Com a la primera edició, així com a les properes, l'acte tindrà lloc a Escaladei, emplaçament que gaudeix a la vegada d'una centralitat física i simbòlica a la comarca del Priorat. La jornada, organitzada per la Comissió del Paisatge i la Sostenibilitat de Priorat-Montsant-Siurana, té voluntat participativa i és oberta a tothom.

Per tal de fer visible la diversitat del mosaic, enguany s'iniciarà una itinerància simbòlica dels pobles de la comarca, amb un municipi convidat a cada edició i que enguany serà Ulldemolins.

La jornada es dividirà en dues parts. La primera, al matí, tindrà un caire més informatiu i de debat i intercanvi. L'objectiu és explicar en quin moment del procés es troben la candidatura del Priorat a Patrimoni de la UNESCO i el desplegament del Sistema de Gestió. Per començar, es donarà la veu a representants de l'equip de redacció i producció del dossier de candidatura, que estarà a disposició dels que vulguin fullejar-lo. A continuació, s'explicarà el marc i el despelgament del Sistema de Gestió, i es farà una taula rodona amb representants dels diferents fòrums que el constitueixen, ara com ara, per tal d'explicar processos, dinàmiques i intercanviar punts de vista i possibles col·laboracions.

S'acabarà amb la presentació del poble convidat d'enguany: Ulldemolins, abans d'anar cap a la plaça del poble d'Escaladei. Durant el vermut a la plaça d'Escaladei, es duran a terme actuacions que ens proposen des d'Ulldemolins, que acte seguit oferirà també el dinar amb la tradicional truita amb suc.

Caldrà inscripció per al dinar. Aforament limitat!!profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)