Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES

Es renova la senyalització dels itineraris de flora del Parc Natural de la Serra de Montsant

Són recorreguts de baixa dificultat que ens mostren el paisatge vegetal a l’entorn proper dels pobles de Montsant

Etiquetes   entorn, parc natural serra montsant

Publicat el2/9/2019

Es renova la senyalització dels itineraris de flora del Parc Natural de la Serra de Montsant | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Tècnics del Parc Natural de la Serra de Montsant han estat treballant els darrers dies en la renovació de la senyalització dels Itineraris de flora del parc als municipis d'Ulldemolins, la Morera de Montsant, la Vilella Baixa, Cabacés i Escaladei. També està previst senyalitzar l'itinerari que transcorre per la roureda d'Albarca.

Els Itineraris de flora són recorreguts de baixa dificultat que ens mostren el paisatge vegetal a l'entorn proper dels pobles de Montsant. Resseguint el conjunt d'itineraris, ens podem aproximar a la descoberta dels principals hàbitats, comunitats vegetals, elements florístics més representatius i història ecològica de l'espai natural.

En aquest enllaç trobareu més informació sobre els diferents itineraris del Parc.Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta


Foto: Parc Natural Serra de Montsant

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/25/2020#) AND (caducitat>=#10/25/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())