Exposició fotogràfica DIFFUSSO de José Barrena. MUCBE, del 29 d’octubre al 13 de desembre 2020

CAT | ES

Es recullen 5 tones de brossa en la jornada de neteja Per un Delta Net

S’hi van fer accions de neteja simultànies als 7 municipis del Delta

Etiquetes   natura entorn, parc natural delta ebre

Publicat el12/3/2019

Es recullen 5 tones de brossa en la jornada de neteja Per un Delta Net | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Foto: Parc Natural Delta de l’Ebre


Aquest passat diumenge, prop de 250 voluntaris van participar en les diferents jornades de neteja d’espais naturals i periurbans organitzades en el marc de la campanya Per un Delta Net.

En total, es van recollir 5 tones de brossa, de les quals el 79% correspon a deixalles plàstiques, un 10% a vidre, un 7% a metall, un 3% de tèxtil i un 1% a paper-cartró.

Les activitats es van dur a terme de forma simultània a la platja de l'Arenal i l'entorn de la bassa de les Olles, a l'Ampolla; A l'àrea de pic-nic dels Pinets, a Camarles; a la zona del Xoperal, a l'Aldea; a la platja dels Eucaliptus, a Amposta; a la barra del Trabucador, a la Ràpita, a la platja del Migjorn, a Sant Jaume d'Enveja i a Riumar i al Garxal a Deltebre.

En acabar, tots els participants van poder gaudir d'un dinar de germanor, on van poder degustar les paelles que van preparar per a l'ocasió membres de la Societat de Caçadors Illa de Buda de Sant Jaume d’Enveja.

La campanya pretén sensibilitzar la població local i visitant de la necessitat d’adquirir conductes més cíviques amb l’entorn i influir en un canvi en els patrons de consum que afavoreixi una reducció del volum de residus que generem.Exposició fotogràfica DIFFUSSO de José Barrena. MUCBE, del 29 d’octubre al 13 de desembre 2020

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/27/2020#) AND (caducitat>=#11/27/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())