Deltaic, turisme responsable i sostenible al Delta de l’Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Es publica la Guia de Parcs Naturals de Catalunya 2019

Disponibles en les oficines i punts d’informació dels parcs i a la web

Etiquetes   natura entorn, parc natural delta ebre, parc natural ports, parc natural serra montsant, parcs de catalunya

Publicat el11/12/2019

Es publica la Guia de Parcs Naturals de Catalunya 2019 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Departament de Territori i Sostenibilitat ha publicat Guia de Parcs Naturals de Catalunya 2019. La xarxa d'espais naturals protegits de Catalunya consta de 165 espais d'especial valor ecològic protegits pel Pla d'espais d'interès natural (PEIN), amb una superfície equivalent al 30% del territori català.

Dins aquests espais, els anomenats espais naturals de protecció especial, declarats d'acord amb la llei 12/1985, disposen d'un nivell de protecció superior. Inclouen els parcs nacionals, els parcs naturals, els paratges naturals d'interès nacional i les reserves naturals. A banda dels espais que que es presenten en aquesta publicació hi ha altres espais naturals protegits representatius de la riquesa paisatgística i la diversitat biològica del territori català.

Amb aquesta publicació es pretén acostar a la ciutadania a aquests espais d'especial valor ecològic. La Guia es pot descarregar al web de Parcs de Catalunya en dos versions: català-castellà i anglès-francès.


Per: Redacció