Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Es presenta el Club Ciclista Campredó

La nova entitat, que s’incorpora al teixit associatiu de Campredó, es va presentar oficialment aquest passat diumenge 6 d’octubre organitzant dos rutes de BTT

Etiquetes   btt, campredo, baix ebre, terres ebre

Publicat el7/10/2019

Es presenta el Club Ciclista Campredó | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Una nova entitat esportiva s'incorpora al teixit associatiu de Campredó. Aquest passat diumenge 6 d'octubre es presentava oficialment el Club Ciclista Campredó i ho feia amb l'organització de dos rutes BTT per a tots els públics, una de nivell mitjà-alt i l'altra infantil-familiar, que van transcórrer pels espais de la Torra i dels Argilers.

La participació a l'acte va ser tot un èxit, amb prop de 120 persones. En acabar, totes van poder compartir un vermut a la zona esportiva de Campredó.

La voluntat del club és organitzar sortides per a tots els nivells, sigui amb format BTT o bé per carretera, no només per a usuaris habituals de la bici, sinó per apropar el món del ciclisme a tothom. I, a la vegada, gaudir dels molts paratges i recorreguts del terme de Campredó.Camí Ignasià. Nou camí en btt. Loyola - Manresa


Per: Redacció

Foto: EMD Campredó