Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/10/2022#) AND (caducitat>=#8/10/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

L'equip de Raids TwoNav Terres de l'Ebre guanya el 21è Corsica Raid Aventure

Quan la gent no té prou amb una sola activitat outdoor comença a practicar activitats multiaventura, com els membres de l’equip de Raids TwoNav Terres de l’Ebre que ha guanyat el 21è Corsica Raid Aventure a Còrsega.

Etiquetes   raids, multiaventura

Publicat el13/6/2015

Si bé ja fa molts i molts anys que es practica el senderisme, l'escalada, la bicicleta de muntanya, el caiac, bicicleta, ... a les Terres de l'Ebre, no és cap secret de l'augment de la pràctica d'activitats a la natura en els darrers anys sobretot a nivell competitiu amb curses de muntanya, curses de BTT, ultra trails, etc. etc. Però quan la gent no té prou amb una sola activitat esportiva a l'aire lliure, és quan es comencen a practicar diverses disciplines en una sola prova. És aleshores quan aquestes “persones tot terreny” competeix en triatlons, duatlons de muntanya, raids, etc. A les Terres de l'Ebre hi ha diverses proves d'aquest tipus com ara el NoRaid, el Duextrem, la Cursa del Llop, el Raid Ilercavó, el circuit de duatlons de muntanya “Templaris” (2013 i 2014) ...

Molts clubs i associacions ebrenques organitzen competicions d'aquest tipus i tenen membres que hi participen; entre tots aquests esportistes ha destacat els darrers dies l'equip de raids TwoNav Terres de l'Ebre que durant la temporada competeix a nivell nacional i internacional. Fa només tres dies, el 10 de juny, aquest equip es va proclamar guanyador del 21è Corsica Raid Aventure disputat durant 3 dies a l'illa de Còrsega i en el que van participar 28 equips.

L’equip de Raids TwoNav Terres de l’Ebre guanya el 21è Corsica Raid Aventure | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Glòria, Oriol, Toni i Roger rebent el trofeu de guanyadors del Corsica Raid Aventure 2015 (imatge de Corsica Raid Aventure)


Els quatre membres del TwoNav Terres de l'Ebre que es van desplaçar a Còrsega van ser Glòria Sobrero, Oriol Pellisa, Toni Muné i Roger Moras que van aconseguir un avantatge final de 2 hores i 39 minuts respecte al segon classificat (“los Bomberos 81”) i 4 hores i 24 minuts respecte als tercers (el “Raid Vallée du Poupet 1”). Durant els 3 dies de competició van fer proves tan diverses com curses de muntanya, orientació, bicicleta de muntanya (aquestes són les 3 especialitats que més dominen els ebrencs), caiac de mar, natació, cordes (tirolina, ràpel, ...), vies ferrades, descens de barrancs, ...

L’equip de Raids TwoNav Terres de l’Ebre guanya el 21è Corsica Raid Aventure | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Un dels membres del TwoNav Terres de l'Ebre amb la BTT (imatge de telepaese.tv, TV local de Còrsega)