Vols fer voluntariat en el marc de l´emergència sanitària pel coronavirus?

CAT | ES

Enblau, creadors d’aventures

Caiac i senderisme a les Terres de l’Ebre

Enblau, creadors d’aventures | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Sabies que l’Ebre i les muntanyes que l’envolten són molt més interessants i màgiques des de dins? T'agradaria trepitjar els mateixos camins que els ibers, endinsar-te als mateixos paisatges que van aguantar l’embat de la Batalla de l’Ebre o deixar-te endur per la mateixa aigua que ha vist els esforços dels llaguters?

Pots viure aquestes aventures en un entorn ple de contrastos com són les Terres de l'Ebre. Enblau, empresa de serveis turístics, s'ha especialitzat en activitats al riu i a la muntanya i t'ajudarà a crear la teua aventura a mida.


Piragüisme

Amb diverses rutes que recorren tot l'Ebre català, podràs descubrir trams d'increïble bellesa. Sempre amb la companyia d'un monitor que t'assessorarà en seguretat, et mostrarà tot el que has de saber per gaudir al màxim del riu i del paisatge i et guiarà en el trajecte per a què no et perdis cap detall.

El viatge, així, no és tan sols una mera activitat esportiva, sinó que Enblau la converteix en una activitat plena d'històries, de llegendes i de sorpreses.


Senderisme

Si el que t'agrada és fer senderisme, el paisatge que abraça el riu Ebre és sorprenent i ple de vida. Cavalls, Pàndols, Cardó, Boix,... muntanyes, serres i valls carregades d'història i de la suor de mil persones que han anat forjant la veu del nostre país tan sovint oblidat.


Birdwatching en piragua

Si t'agrada la natura i els ocells, i si vols conèixer el riu Ebre des de una piragua, aquesta activitat està feta per tu. Una ruta en piragua orientada per conèixer i observar les aus que habiten a les ribes del riu Ebre.

Abans de sortir, Enblau t'explicarà les aus que es podran veure i durant l'activitat, aniràs acompanyats d'un monitor, bon coneixedor de les aus de la zona que vetllarà per la teua seguretat, ens t'ajudarà a localitzar-les i observar-les.


Kayak and Memory

Durant la Batalla de l'Ebre, el riu va jugar-hi un paper molt important. Amb els ponts dinamitats per evitar l'avanç de les tropes franquistes, l'Ebre es va convertir en la primera línia de front. En una agosarada maniobra, de matinada i en condicions precàries, les tropes republicanes creuaven sigilosament el riu, iniciant així la batalla més llarga i més dura de la Guerra Civil Espanyola.

En l’actualitat, l’Ebre s’ha convertit en un punt de trobada pels amants de l’esport, de la naturalesa i també de la memòria històrica. Per tal d’unir aquest móns en una sola activitat, Enblau i Terra Enllà uneixen esforços i creen el Kayak and Memory. Un viatge en piragua a travès de la memòria històrica on, mentre gaudim dels paisatges que ens ofereix l’Ebre, anirem descobrint els fets de la guerra civil espanyola i de la batalla de l’Ebre.

Més info