Tivissa, muntanyes d´història

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/8/2021#) AND (caducitat>=#12/8/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Enblau ja ho té tot a punt per gaudir de les activitats al riu amb total seguretat

Tot i que la major part de les mesures requerides en l’entrada en vigor de la fase 1 de la desescalada, aquesta empresa de turisme de natura i aventura, ja les aplicava amb anterioritat a la pandèmia, per qüestions d’higiene bàsiques i per especialització

Etiquetes   , recomanem, turisme aventura, turisme natura, ribera ebre, terres ebre, riu ebre

Publicat el19/5/2020

Enblau ja ho té tot a punt per gaudir de les activitats al riu amb total seguretat | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


A partir de l'entrada en vigor de la fase 1 de la desescalada del confinament per la COVID-19, les empreses de turisme de natura i aventura ja poden començar a oferir els seus serveis, tot i que ho han de fer en grups reduïts i mantenint unes mesures especials d'higiene i seguretat.

Enblau, empresa especialitzada en activitats al riu Ebre, és una d'aquestes empreses de turisme de natura i aventura que, des del passat 11 de maig ja ha pogut tornar a l'activitat. Tot i que la major part de les mesures requerides, aquesta empresa ja les aplicava amb anterioritat a la pandèmia, per qüestions d'higiene bàsiques i per especialització. Per exemple, a Enblau no ajuntaven grups diferents perquè sempre han oferit experiències més personals i satisfactòries. Així mateix, tot el material emprat durant l'activitat, es rentava amb aigua i sabó ecològic biodegradable.

Aquestes mesures es continuaran aplicant, però ara tenint més cura i utilitzant altres sabons i productes més desinfectants. Això, però, no suposarà un increment de costos molt superior en la higienització del material, pel que la tarifa de preus dels serveis es mantindrà sense cap canvi.


Gaudir de l'aventura amb seguretat

  • Nombre reduït de persones: els grups tindran un màxim de 10 persones (almenys en fase1, pot variar segons la fase i les indicacions que es donin). No es barrejaran grups.
  • Armilles salvavides i material tèxtil: rentat i desinfecció de totes les armilles que s'hagin tocat per part de clients, encara que no s'hagin utilitzat per a l'activitat.
  • Caiacs, bidons, pales i material plàstic o no tèxtil: neteja i desinfecció de tot el material que s'hagi tocat, encara que no s'hagi utilitzat.
  • En general s'intentarà que el material es vagi alternant, mantenint un sistema de rotació per tal que, tot i estar rentat i desinfectat després del seu ús, estigui mínim 2 dies en quarantena.
  • Guies, monitors i acompanyants: el personal de Enblau usarà mascareta en la rebuda i explicació inicial i portaran sempre gel higienitzant. Durant l'activitat, ja sigui caiac o senderisme, els monitors no utilitzaran la mascareta, i els clients tampoc cal que la duguin, però es mantindrà sempre la distància de seguretat. En cas que no es pugui mantenir per qualsevol motiu (com ara necessitat d'ajuda), el monitor durà una mascareta per poder apropar-se a la gent amb seguretat.
  • Vehicle de transport: el cotxe serà desinfectat abans i després de cada activitat. Al vehicle hi podran anar màxim 2 persones per fila, tots amb mascareta i utilitzant gel higienitzant en pujar i en baixar.
  • Clients: es demanarà als clients que signin una declaració responsable, on, entre altres, confirmaran no tenir simptomatologia ni ser positius en Covid-19, no haver estat en contacte amb positius, que son coneixedors de les mesures de seguretat, etc…
  • Els clients hauran de dur la seva pròpia mascareta, i en cas que vulguin deixar roba, sabates o altres al vehicle de Enblau, ho hauran de posar tot dins una bossa ben tancada.
  • A causa de l'excepcionalitat de la situació, i per tal de facilitar la feina i mantenir la seguretat de tothom, durant aquests temps no deixaran fundes pel mòbil, cintes per les ulleres ni bosses estanques, ja que es material molt complicat de desinfectar. Tampoc s'oferirà crema solar ni crema per la mosca negra, l'haurà de portar el client.


Més info