Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

Els Food Trucks arriben a Deltebre aquest cap de setmana

Estaran ubicats al Parc del Riu, en el marc del Happy FoodTrucks Tour´17

Publicat el27/7/2017

Els Food Trucks arriben a Deltebre aquest cap de setmana  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els Food Trucks staran ubicats al Parc del Riu, en el marc del Happy FoodTrucks Tour’17


Una desena de furgonetes de venda ambulant de menjar estaran aquest cap de setmana a Deltebre, més concretament al Parc del Riu, en el marc del Happy FoodTrucks Tour’17 que fa parada, per primera vegada, al municipi deltebrenc.

Així, des de divendres 28 fins diumenge 30 de juliol, i amb una estètica acurada i vintage, els diferents Food Trucks oferiran menjar d'autor i experiències gastronòmiques al costat del riu Ebre amb diferents actuacions musicals que amenitzaran els tres dies que les furgonetes faran parada a Deltebre.

Per al regidor d'Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro, la visita dels Food Trucks és una “oportunitat única per a gaudir d'una alternativa d'oci diferent i singular que mai fins ara havia visitat Deltebre, i és una mostra, també, que Deltebre s'està consolidant com un municipi turístic de referència que permet acollir actes com aquest”.

El Happy FoodTrucks Tour’17, la primera ruta gastronòmica que gira al voltant dels Food Trucks compta amb la col·laboració directa de l'Ajuntament de Deltebre i d'Estrella Damm, així com també d'altres empreses gastronòmiques que posen segell a productes de qualitat.


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)