suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

El projecte social de kitesurf Tribu del Sol arriba al Delta de l'Ebre

Tribu del Sol és un projecte sense ànim de lucre de l’organització KiteSirens, que té com a objectiu inspirar a noies joves a viure d’una forma autèntica i saludable a través l’esport del kitesurf

Publicat el27/7/2016


El projecte social de kitesurf Tribu del Sol arriba al Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...KiteSirens, una organització iniciada per tres noies kitesurfistes a Barbados, aterra a les costes espanyoles per tal de dur a terme el projecte social Tribu del Sol: un viatge liderat per dues de les cofundadores de KiteSirens, Andrea Rabasa i Carolina Dickenson, amb un únic objectiu, inspirar a noies joves a viure d'una forma autèntica i saludable a través l'esport del kitesurf, el qual s'ensenyarà de forma gratuïta a més de 50 noies joves desfavorides.

Dues de les tres cofundadores de KiteSirens, Andrea Rabasa i Carolina Dickenson, instructores certificades d'IKO (International Kitesurfing Organitzation), desenvoluparan el projecte aquest estiu durant els mesos d'agost i setembre, a través d'una ruta que passarà per tres localitats reconegudes per la comunitat del kitesurf: Delta de l'Ebre (13 – 26 d'agost), Cartagena (31 d'agost -13 de setembre) i Tarifa (16 – 29 de setembre). Les alumnes seran seleccionades a través dels serveis socials de cada localitat segons dos criteris: el nivel socio-econòmic i l'edat, que haurà de ser entre 16 i 21 anys.

La primera parada de Tribu del Sol és al Delta de l'Ebre, on el projecte compta amb el suport dels ajuntaments de Deltebre i Sant Carles de la Ràpita. L'escola de kitesurf Deltakitesup de Sant Carles de la Ràpita també recolza el programa amb difusió mediàtica, ajuda logística i material tècnic necessàri per dur a terme les classes de kitesurf. A més, empreses com Tona, reconeguda marca caribenya de taules de kitesurf, i IKO (International Kiteboarding Organitzation), entitat que certifica els instructors i instructores de kitesurf a nivell internacional, patrocinen el projecte Tribu del Sol amb la donació de material de kitesurf.

Aprendre kitesurf pot ser costós i fora de l'abast de moltes persones, especialment d'aquelles amb un baix nivell socioeconòmic. És per aquesta raó que Tribu del Sol elimina la barrera del cost inicial oferint a les joves una experiència única on no només es busca ensenyar l'esport del kitesurf, sinó potenciar el creixement personal i l'auto-confiança. Tot això contagiant la passió d'un esport que podria portar a moltes altres oportunitats enriquidores en les seves vides.

Per tal de dur a terme el projecte, KiteSirens ha posat en marxa una campanya de recaptació de fons a la plataforma online Indiegogo, a través de la qual ja han aconseguit captar més de 700€. Els fons recaptats es destinaran exclusivament al projecte per tal de cobrir despeses de material d'ensenyament, assegurança per a alumnes i logística.

Més informació del projecte a: https://igg.me/at/6nl516zhowQ


El projecte social de kitesurf Tribu del Sol arriba al Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Les tres fundadores de KiteSirens 

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/18/2020#) AND (caducitat>=#9/18/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())