Tivissa, muntanyes d´història

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/24/2021#) AND (caducitat>=#10/24/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Port acollirà la primera edició de la Crono Caro

La prova, oberta a totes les modalitats de bicicleta, se celebrarà aquest pròxim diumenge 17 de setembre

Etiquetes   Esports, Ciclisme, Massis Port

Publicat el13/9/2017

El Port acollirà la primera edició de la Crono Caro | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Aquest pròxim diumenge 17 de setembre, CronoCaro Cycling, amb la col·laboració dels ajuntaments de Tortosa i Roquetes i el Parc Natural dels Ports, organitza la 1a Crono caro, una cronoescalada en bicicleta al Mont Caro.

La prova està oberta a totes les modalitats de bicicleta: MTB, carretera, fixed, tàndem, plegable i e-bike, es desenvoluparà per carreteres tallades al trànsit rodat, el que significa que l'ascensió al Port estarà lliure de vehicles, facilitant el recorregut als participants.

La Crono Caro començarà a les 9:30 h de diumenge amb la sortida del primer participant, amb una distància de sortida entre ciclistes de 30 segons. El recorregut, de 8'4 km, finalitzarà al mirador Portell del Cargol, el mateix lloc on va finalitzar l'etapa de la Volta Ciclista a Catalunya 2017, celebrada el passat mes de març.

Les inscripcions estan obertes fins el dissabte 16 de setembre a les 19 h. Més informació a www.cronocaro.com