Tuga Active Wear

CAT | ES

El Parc Natural dels Ports celebra el 15è aniversari de la seva declaració

L’acte central ha comptat amb una xerrada i la presentació d’un audiovisual amb imatges inèdites preses des de l’aire. Les activitats per commemorar l’aniversari s’allargaran fins el juny de 2017 i se celebraran a cadascun dels nou municipis que integren el Parc.

Publicat el21/6/2016

El Parc Natural dels Ports compleix 15 anys des que va ser declarat el 21 de juny de 2001. Per celebrar-ho, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha celebrat aquest dimarts l'acte central de l'aniversari amb la presència de la secretària de Medi Ambient, Marta Subirà, i el director general de Polítiques Ambientals, Ferran Miralles, a la seu del Parc, a Roquetes (Baix Ebre). Durant la jornada s'ha fet una xerrada que ha repassat els 15 anys del Parc i s'ha presentat un audiovisual amb imatges inèdites preses des de l'aire. Per acabar, s'ha ofert una degustació de productes locals.

Les activitats per commemorar l'aniversari s'allargaran fins el juny de 2017 i se celebraran a cadascun dels nou municipis que integren el Parc: Tortosa, Roquetes, Alfara de Carles, Paüls (Baix Ebre), la Sénia, Mas de Barberans (Montsià), Arnes, Prat de Compte i Horta de Sant Joan (Terra Alta).

Durant tot l'any hi ha programades diferents jornades commemoratives, com una activitat en col·laboració amb l'Escola d'Art i Disseny de Tortosa, la presentació del Manual de bones pràctiques en arquitectura rural, xerrades de divulgació científica, cursos amb la col·laboració de Picampall i sortides guiades pel Parc.

Aquesta celebració, tal com ho va ser la del 10è aniversari, dóna a conèixer la tasca del Parc, així com la importància d'aquest espai natural per als pobles que l'integren i la seva aportació a la biodiversitat de la zona.


El Parc Natural dels Ports celebra el 15è aniversari de la seva declaració  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Celebració de l'acte central, aquest dimarts a la seu del Parc a Roquetes. Foto: TES


suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu