Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

El Consell Comarcal del Montsià aposta pel turisme d'autocaravana

El projecte “Montsià territori camper”, pretén instal·lar una àrea d’autocaravanes a cada municipi de la comarca

Etiquetes   Turisme, Montsià

Publicat el3/11/2017

El Consell Comarcal del Montsià aposta pel turisme d’autocaravana | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... El projecte Montsià territori camper suposarà una inversió de 364.133,35€


La comarca del Montsià engega una iniciativa turística innovadora per tal de dinamitzar el turisme de la zona i ho fa mitjançant el projecte “Montsià territori camper”, una proposta que pretén instal·lar una àrea d'autocaravanes a cada municipi de la comarca i que suposa una inversió de 364.133,35€.

Per a dur-lo a terme, el Consell Comarcal, coordinat amb els respectius ajuntaments, demanarà al Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya els ajuts destinats a l'aplicació del desenvolupament local participatiu Leader en el marc del Programa de Desenvolupament rural de Catalunya (PDR) 2014-2020.

És per això que, en el darrer Ple Ordinari, d'ahir 2 de novembre, es va acordar demanar aquesta subvenció.El president del Consell Comarcal, Francesc J. Miró, assegura que “aquest projecte oferiria als autocaravanistes els serveis necessaris per fer estada a la comarca i contribuiria a conèixer tota la varietat de recursos i serveis de que disposa cada un dels municipis i de la seva àrea d'influència en el conjunt del territori”.

L'objectiu principal d'aquesta actuació és que la comarca del Montsià esdevingui un espai capdavanter entre els autocaravanistes. Cal tenir en comte que el turisme d'autocaravana és un turisme que circula durant tot l'any, cosa que suposa un augment dels ingressos anuals del sector.


suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu