Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/7/2021#) AND (caducitat>=#12/7/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El concurs de Fotografia de les Terres de l'Ebre ja té guanyadors

El premi, organitzat per les àrees de turisme de l’Ametlla de Mar i Deltebre, arriba a la majoria d’edat consolidant la participació

Etiquetes   Natura patrimoni, fotografia

Publicat el6/3/2018

El concurs de Fotografia de les Terres de l’Ebre ja té guanyadors  | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El passat divendres 2 de març la Biblioteca de Deltebre va ser l'escenari de l'entrega de premis de la 18a edició d'aquest consolidat concurs fotogràfic. El concurs, organitzat per les àrees de turisme de l'Ametlla de Mar i Deltebre, ha complert enguany la seva majoria d'edat i ho ha celebrat amb un total de 174 imatges presentades.

Les millors fotografies realitzades a La Cala han estat, en primer lloc, la de Carina Balfegó amb ‘Somnis del passat', en segon, la de Carmen Cortés amb ‘La paciència dels bancs', i en tercera, la de Shalu Maria amb ‘Màgia de l'Estany'. El premi local ha estat per ‘Sobre d'un mirall' de Montse Margalef.

En la categoria de Deltebre, ha guanyat la fotografia ‘Vells Oficis' de Jordi Rojals, en segona posició, ‘Ocells en moviment' d'Albert Charles, i en tercera, ‘Onades al Faro' d'Agustí Descàrrega. El premi local és per ‘Albada al Fangar' de Francesc Sanz

En la categoria d'Activitat Humana, la imatge guanyadora ha estat ‘Lo Pescador' de Jordi Casanova. En segon lloc, ‘Mirador' de Diego Pedro i en tercer, ‘Capvespres' de Júlia Silva. El concurs també ha premiat el blanc i negre de ‘Naufragi' de Juli Garcia, la gastronòmica 'Dancing Galera' de Joan Aliau, i la creativitat a ‘El port de l'Estany' de Joan Francesc Perpiñá.

Les imatges guanyadores es poden veure exposades, actualment, en una de les sales de la Biblioteca Delta de l'Ebre de Deltebre. En els pròxims mesos, les fotografies premiades i també les finalistes es podran veure en una exposició a l'Ametlla de Mar.