Mˇn Natura Delta de l┤Ebre. Gaudeix de la mÓgia del Delta de l┤Ebre

CAT | ES

EbreTerra acollirÓ un show cooking dedicat a la cuina amb cranc blau

Lĺactivitat, que tindrÓ lloc el dimecres 24 dĺoctubre, anirÓ a cÓrrec del xef rapitenc Albert Guzmßn

Etiquetes   gastronomia km0, baix ebre, montsia, cranc blau

Publicat el8/10/2018

EbreTerra acollirÓ un show cooking dedicat a la cuina amb cranc blau | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Foto: Cedida


L'espai de cuina d'EbreTerra acollirÓ el dimecres 24 d'octubre, a partir de les 10 del matÝ, una jornada dedicada a la cuina amb cranc blau, a cÓrrec del xef rapitenc Albert Guzmßn. Aquesta iniciativa, organitzada pel Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i MontsiÓ (BEMO), tÚ com a objectiu divulgar les possibilitats gastron˛miques que ofereix aquest crustaci que ha invadit la costa del delta de l'Ebre.

Aquest show cooking s'inclou dins de Gustum, un projecte de cooperaciˇ interterritorial que fomenta el desenvolupament rural a travÚs de la promociˇ i comercialitzaciˇ del producte agroalimentari local, artesÓ i de qualitat, i de la sinergia amb altres sectors del territori com el turisme, la gastronomia i el petit comerš.

La jornada dedicada a la cuina amb cranc blau va adrešada especialment als restauradors del territori, tot i que tambÚ hi poden assistir aquelles persones interessades en les possibilitats culinÓries d'aquest crustaci. La inscripciˇ Ús gratu´ta per˛ cal formalitzar-la a travÚs del formulari que trobareu en aquest enllaš.



Hostal Cling 43 (Bed & Breakfast)



Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya