Descobreix els secrets de La Ràpita, Delta de l´Ebre

CAT | ES

Ebre Pàdel organitza el torneig solidari «Un set per a dos vides»

Ebre Pàdel ha organitzat per al pròxims dies 14, 15 i 16 d’octubre un torneig de pàdel molt especial: «Un set per a dos vides», un acte solidari a benefici de dos veïns de Deltebre.

Publicat el13/10/2016


Ebre Pàdel organitza el torneig solidari «Un set per a dos vides» | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Ebre Pàdel ha organitzat per al pròxims dies 14, 15 i 16 d'octubre un torneig de pàdel molt especial: «Un set per a dos vides», un acte solidari a benefici de dos veïns de Deltebre.

L'impulsor de la iniciativa és Lluís Castells, que des de fa un temps s'ha implicat en organitzar accions solidàries per recaptar fons i així poder per millorar el dia a dia de Ramon Casanova i Aaron Sentís.

Ramon Casanova, té 31 anys i pateix paràlisi cerebral. No pot caminar, ni parlar, però sap perfectament què passa al seu voltant. Darrerament la paràlisi ha empitjorat i ja li està afectant els músculs de la cara i això fa que cada cop li costi més alimentar-se. La família de Ramon ha trobat una teràpia que pot millorar la seva situació i està disposada a portar-lo a Galícia.

Aaron Sentís va patir al néixer sofriment fetal agut i aspiració meconial que va afectar greument el seu estat general, pel que la seva família necessita adequar la vivenda així com un vehicle adaptat per a millorar la seva qualitat de vida.


10.000 Batecs per la vida, una carrera per una millor vida

Cal recordar que durant tot aquest 2016, Lluís Castells també ha impulsat el projecte «10.000 Batecs per la vida, una carrera per una millor vida», participant en el Circuit Running Sèries de les Terres de l'Ebre, acompanyat d'Aaron Sentís amb la seva cadira de rodes adaptada. De moment, els dos runners ja han participat en nou de les onze curses que formen el Circuit i només els queda per completar-lo els 10k ATE de Tortosa (aquest pròxim diumenge 16 d'octubre) i els 10k de Jesús (el 6 de novembre).

El torneig de pàdel «Un set per a dos vides», on hi haurà dos categories diferenciades pel nivell de parella, començarà el divendres a la tarda i continuarà tota la jornada de dissabte, finalitzant el diumenge a les 5 de la tarda. El preu de la inscripció al torneig és de 12 euros. En aquest esdeveniment hi col·laboren diferents empreses del territori.

Més informació a Ebre Padel


Ebre Pàdel organitza el torneig solidari «Un set per a dos vides» | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Ramon Casanova, Lluís Castells i Aaron Sentís | Foto: cedida

Comentaris