Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/17/2021#) AND (caducitat>=#6/17/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Diumenge dos curses a Amposta: la primera del Running Series i la mitja marató «Premi Terres de l’Ebre»

El Club BTT Montbike organitza per aquest diumenge, 12 de febrer, dues curses urbanes: la 6a edició dels 10000 i la 3a Mitja marató. La de 10 Km serà la primera prova del circuit Running Series Terres de l´Ebre del 2017 i per a la Mitja marató hi haurà premis en metàl·lic als primers classificats.

Etiquetes   running, amposta, montsia, running series

Publicat el8/2/2017

Aquest diumenge, 12 de febrer, s'enceta una nova temporada de les curses urbanes a les Terres de l'Ebre del circuit Running Series. La prova encarregada d'obrir el calendari del 2017 serà els 10.000 d'Amposta que organitza per sisè any el Club BTT Montbike.

Com en edicions anteriors, la cursa sortirà des del pavelló poliesportiu de la ciutat i finalitzarà al parc de Xiribecs, passant pels principals carrers d'Amposta: Sebastià Juan Arbó, Josep Tarradellas, avinguda de la Ràpita, passeig del Canal, passeig del Riu, carrer Major, avinguda Alcalde Palau, es creuarà el riu Ebre per l'emblemàtic Pont Penjant, per a tornar a entrar a la ciutat continuant pel carrer del Grau, el carrer Verge del Pilar, el mercat municipal, carrer Sant Josep, altre cop l'avinguda de la Ràpita i el carrer Josep Tarradellas per a creuar l'arc d'arribada situat al davant del llac del parc de Xiribecs.

Diumenge dos curses a Amposta: la primera del Running Series i la mitja marató «Premi Terres de l’Ebre» | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Mohammed Rani, guanyador de la 2a Mitja marató d'Amposta, el 6/3/2016


El mateix dia i, amb sortida conjunta, també es disputarà la tercera edició de la Mitja Marató ciutat d'Amposta, Premi Terres de l'Ebre, que farà dues voltes al recorregut dels 10.000 per a cobrir els poc més de 21 Km. Enguany, des de Montbike han apostat fort per l'única mitja marató que es fa a les Terres de l'Ebre al 2017, amb premis en metàl·lic per als tres primers classificats en homes i dones, que aniran dels 200€ als 50€ segons la posició final als respectius podis. Aquesta mitja marató d'Amposta ha aixecat força interès entre els corredors com ho demostra la inscripció de diversos atletes amb molt bones marques, com ara el tarragoní José Manuel Vieito amb una marca de 1:08, el sabadellenc Carles Montllor amb un millor temps de 1:09 i el corredor de Riudoms, Lluisma Mas, del Club del Montbike que corre la mitja marató per sota de 1:10. En dones cal destacar la participació a la mitja marató de l'ampostina Andrea Drago, guanyadora del Running Series del 2016.

Diumenge dos curses a Amposta: la primera del Running Series i la mitja marató «Premi Terres de l’Ebre» | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Mohammed Rani, guanyador de la 2a Mitja marató d'Amposta, el 6/3/2016


A hores d'ara, a 3 dies de les curses urbanes d'Amposta ja hi ha 110 inscrits a la prova de 10 Km i 50 a la mitja marató. Les inscripcions es poden fer a un preu de 14€ per a la cursa de 10 Km i de 16€ per a la de 21Km fins al divendres 10 de febrer a les 23:59 hores, tot i que es podran fer noves inscripcions el mateix diumenge, abans de la sortida, amb un recàrrec de 4€ en els preus.