Benissanet, turisme a la Ribera d´Ebre

CAT | ES

Aquest diumenge arriba la tercera prova del Running Sèries Terres de l’Ebre a l’Ampolla

Els 10.000 de l’Ampolla començarà a les 11 del matí a l’avinguda Marítima, davant del pàrquing del Club Nàutic

Publicat el22/3/2017

Aquest diumenge arriba la tercera prova del Running Sèries Terres de l’Ebre a l’Ampolla | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Participants dels 10.000 Sota la lluna de l’Ampolla, celebrada el juny 2016


Aquest proper diumenge, 26 de març, arriben els 10.000 de l’Ampolla, una de les deu proves del circuit Running Sèries Terres de l'Ebre, que va començar a la capital del Montsià el passat mes de febrer amb els 10.000 d'Amposta.

La cursa de l'Ampolla, que en l'edició de l'any anterior, va ser nocturna, començarà a les 11 del matí des de l'avinguda Marítima (davant del pàrquing del Club Nàutic). Els participants poden triar entre dos distàncies: 10 km o 5 km. En la modalitat dels 5 km es donarà una volta al circuit i en la distància de 10 km seran dues voltes. Els avituallaments estaran situats als dos girs de 180º del circuit, un serà al Port Pesquer i l’altre al passeig de l’Arenal.

La consigna per deixar les bosses i la recollida de dorsals es realitzarà el mateix dia de la cursa al punt de sortida a partir de les 9 del matí.

Ulldecona serà la plaça que acollirà el 30 d'abril la quarta prova del Runnig Sèries TE.


Aquest diumenge arriba la tercera prova del Running Sèries Terres de l’Ebre a l’Ampolla | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)