TransTerraAlta, una ruta sorprenent
Montsport, via verda, lloguer de bicicletes, activitats multiaventura i barranquisme

Aquest diumenge arriba la tercera prova del Running SŔries Terres de l’Ebre a l’Ampolla

Els 10.000 de l’Ampolla comenšarÓ a les 11 del matÝ a l’avinguda MarÝtima, davant del pÓrquing del Club NÓutic

Publicat el22/3/2017

Aquest diumenge arriba la tercera prova del Running SŔries Terres de l’Ebre a l’Ampolla | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l Participants dels 10.000 Sota la lluna de l’Ampolla, celebrada el juny 2016


Aquest proper diumenge, 26 de marš, arriben els 10.000 de l’Ampolla, una de les deu proves del circuit Running SŔries Terres de l'Ebre, que va comenšar a la capital del MontsiÓ el passat mes de febrer amb els 10.000 d'Amposta.

La cursa de l'Ampolla, que en l'ediciˇ de l'any anterior, va ser nocturna, comenšarÓ a les 11 del matÝ des de l'avinguda MarÝtima (davant del pÓrquing del Club NÓutic). Els participants poden triar entre dos distÓncies: 10 km o 5 km. En la modalitat dels 5 km es donarÓ una volta al circuit i en la distÓncia de 10 km seran dues voltes. Els avituallaments estaran situats als dos girs de 180║ del circuit, un serÓ al Port Pesquer i l’altre al passeig de l’Arenal.

La consigna per deixar les bosses i la recollida de dorsals es realitzarÓ el mateix dia de la cursa al punt de sortida a partir de les 9 del matÝ.

Ulldecona serÓ la plaša que acollirÓ el 30 d'abril la quarta prova del Runnig SŔries TE.


Aquest diumenge arriba la tercera prova del Running SŔries Terres de l’Ebre a l’Ampolla | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l