Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/9/2021#) AND (caducitat>=#12/9/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El destí turístic Morella-Els Ports compta amb 24 empreses dins del sistema de qualitat SICTED

Dotze entitats de la comarca dels Ports s’incorporen aquest any, després de l’ampliació de la destinació a tota la comarca

Etiquetes   turisme, morella

Publicat el8/11/2018

El destí turístic Morella-Els Ports compta amb 24 empreses dins del sistema de qualitat SICTED | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'ajuntament de Morella va acollir ahir al matí una reunió sobre el destí SICTED (Sistema Integral de Calidad Turística Española en Destinos) de qualitat Morella-Els Ports. Així, la reunió ha servit per a fer un balanç de l'any i proposar noves iniciatives de cara al 2019. A més, s'han aprovat les 12 noves empreses que entren en aquest sistema de qualitat turística. D'aquesta manera, un total de 24 entitats compten amb aquest distintiu turístic a la comarca dels Ports amb la incorporació de sis entitats de Vilafranca, tres de Cinctorres, dos de Forcall i una de Morella.

Cal recordar que el sistema de qualitat SICTED designa a Morella-Els Ports com una zona de qualitat turística. A més, la capital va ser el primer destí de la Comunitat Valenciana en obtindre aquesta distinció que es va ampliar a tota la comarca l'any 2017.

Jorge García, regidor de Turisme, ha destacat que “Morella aporta per la qualitat dels seus serveis, la qual cosa es veu reflectida amb aquest reconeixement que ja tenen 13 empreses a la nostra ciutat”. A més, l'edil ha explicat que “amb l'ampliació del destí a tota la comarca, sumem esforços per a fomentar l'economia de la zona a través del turisme de qualitat amb diferents activitats per tot el nostre territori”. Jorge ha aprofitat per a donar l'enhorabona a les entitats que han aconseguit aquesta distinció i ha volgut “animar als diferents negocis a participar en aquesta iniciativa, la qual és totalment voluntària i dóna un valor afegit a Morella-Els Ports com a destí turístic de qualitat”.

Morella-Els Ports comptava amb 12 negocis de qualitat SICTED. Aquestes són Apartaments Bergantes, Alojamientos Querol, Hogar Textil Adell, Aromes de Morella, l'Herbolari, La Fonda Moreno, el Museu Temps de Dinosaures, el Servei de Guies Noverint, Tourist Info Morella, Casa Torrebale, Casa Roque i Formatgeria el Pastor. Finalment, en aquesta ampliació ha rebut aquest reconeixement avui Carns Noel, Tourist Info Cinctorres, el Parc Cultural Dinomania, El Faixero, Tourist Info Vilafranca, el Museu de Pedra en Sec, la Casa del Mercat, L'Escudella, el Forn de Pipa, Carns Noel Vilafranca, Apivillores i Guia Turística Mónica Segura.


Jornada de sensibilització Hospitalitat Mediterrània

El dilluns a Morella es va presentar la iniciativa de sensibilització Hospitalitat Mediterrània a les empreses i entitats turístiques locals. Aquesta és un programa de la Generalitat Valenciana per a mostrar a la comunitat com un destí hospitalari amb Morella com un d'aquestos. Així, a partir d'aquesta primera reunió, tindran lloc més tallers i activitats per a millorar aquest aspecte a la ciutat.Trans TerraAlta, una ruta sorprenent