Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

Deltebre organitza la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Musclo

Les jornades aniran companyades de la II Diada del Musclo que se celebrarà aquest diumenge 23 de juliol

Publicat el20/7/2017

Deltebre organitza la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Musclo | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Amb la finalitat d'impulsar els productes tradicionals del territori i dinamitzar l'economia local, l'Ajuntament de Deltebre organitza la primera edició de les Jornades Gastronòmiques del Musclo que es duran a terme del 22 al 30 de juliol.

En total, en aquesta edició de les jornades participen 7 restaurants del municipi (Casa Nicanor, Tres Cantons, Can Casanova, Hotel Rull, Xiringuito del Port, Embarcador XXI, Cafè Clàssic i Delta Hotel) oferint menús que oscil·len entre els 12€ i 34€, exceptuant el cas del Cafè Clàssic que hi participa mitjançant una tapa.

El regidor d'Acció Comercial, Seguretat i Mobilitat, Francisco Castro, ha destacat que amb l'organització d'aquestes jornades “seguim posant en valor els productes del nostre territori de manera que esdevinguin una oportunitat excel·lent per a donar a conèixer el nostre municipi i impulsar l'economia local”.
En particular, des dels mesos de maig fins a l'agost, el musclo té el seu punt àlgid. Així, enguany es produiran, entre les badies dels Alfacs i el Fangar, uns 3,5 milions de quilos de musclos.

Aquestes Jornades del Musclo s'acompanyen de la II Diada del Musclo que aquest proper diumenge, 23 de juliol, es realitzarà a la plaça Europa de Riumar a partir de les 19 hores i amb la qual els visitants podran provar el musclo cuinat amb diferents receptes. Aquesta diada compta amb la col·laboració de Frepromodel.


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)