Senda. Un món d´aventures i activitats al Matarranya al teu abast

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/18/2021#) AND (caducitat>=#10/18/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Deltebre acull el 44è campionat ornitològic de Catalunya

Serà durant aquest cap de setmana al pavelló esportiu Lo Salat

Etiquetes   natura patrimoni, ornitologia, deltebre, baix ebre, delta ebre

Publicat el27/10/2017

Deltebre acull el 44è campionat ornitològic de Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... L'Associació Ornitològica de Deltebre ha estat l’encarregada d’organitzar el campionat


El municipi de Deltebre serà, aquest cap de setmana, la capital catalana de tots els afeccionats i afeccionades a l'ornitologia. De fet, és durant aquests dies que es celebrarà el 44è campionat de Catalunya al pavelló esportiu Lo Salat on hi participaran 2.000 ocells criats en captivitat a Catalunya, Comunitat Valenciana i l'Aragó.

L'organització d'aquest esdeveniment ha estat a càrrec de l'Associació Ornitològica de Deltebre. En aquest sentit, i en el marc de la inauguració del campionat, el tinent d'alcalde d'Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, ha felicitat als responsables de l'associació per haver organitzat aquest campionat. Franch ha manifestat que “amb aquest esdeveniment, Deltebre torna ser referència en un sector determinat i, com a equip de govern, és evident que estarem al costat de totes aquelles iniciatives que caminin en la línia d'enlairar Deltebre”.

En el transcurs del campionat, que finalitzarà el diumenge, s'utilitzaran els mitjans més avançats en el camp informàtic i, alguns d'ells, s'aplicaran per primer cop en un concurs ornitològic. Aquest campionat anirà acompanyat del I Concurs de Dibuix Ornitològic de les Terres de l'Ebre entre els centres de primària i secundària. Tots els treballs presentats seran exposats aquest cap de setmana al recinte on es durà a terme aquest campionat.