Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

Deltebre acollirà el II Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya

Serà el 23 i 24 d’octubre i està adreçat als professionals amb vinculació al turisme de natura responsable

Etiquetes   turisme, turisme natura, deltebre, turisme responsable

Publicat el12/7/2019

Deltebre acollirà el II Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Deltebre, acollirà els dies 23 i 24 d'octubre el II Fòrum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya, la trobada biennal de referència dels professionals de l’ecoturisme a Catalunya, impulsada per la Generalitat de Catalunya a través de la seva Taula d’Ecoturisme.

La temàtica d’aquesta edició 2019 serà "Ecoturisme tot l’any", que permetrà conèixer iniciatives i estratègies per fer vius els territoris i les empreses orientades a l’ecoturisme al llarg de les quatre estacions de l’any. Es debatrà com millorar la desestacionalització per generar ocupació més enllà de la temporada alta; com posar en valor la natura, afavorir la seva descongestió i optimitzar els equipaments; la creació de productes diferenciats per temporada, i com fer una promoció segregada per estacions.

El fòrum està adreçat als professionals amb vinculació al turisme de natura responsable. Properament, els organitzadors obriran inscripcions i ampliaran informació sobre l'esdeveniment.Casa Piñol, celler + enoturisme a la Terra Altaprofisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)