TransTerraAlta, una ruta sorprenent

CAT | ES

Deltebre acollirÓ el II F˛rum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya

SerÓ el 23 i 24 dĺoctubre i estÓ adrešat als professionals amb vinculaciˇ al turisme de natura responsable

Etiquetes   turisme, turisme natura, deltebre, turisme responsable

Publicat el12/7/2019

Deltebre acollirÓ el II F˛rum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Deltebre, acollirÓ els dies 23 i 24 d'octubre el II F˛rum d’Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya, la trobada biennal de referŔncia dels professionals de l’ecoturisme a Catalunya, impulsada per la Generalitat de Catalunya a travÚs de la seva Taula d’Ecoturisme.

La temÓtica d’aquesta ediciˇ 2019 serÓ "Ecoturisme tot l’any", que permetrÓ conŔixer iniciatives i estratŔgies per fer vius els territoris i les empreses orientades a l’ecoturisme al llarg de les quatre estacions de l’any. Es debatrÓ com millorar la desestacionalitzaciˇ per generar ocupaciˇ mÚs enllÓ de la temporada alta; com posar en valor la natura, afavorir la seva descongestiˇ i optimitzar els equipaments; la creaciˇ de productes diferenciats per temporada, i com fer una promociˇ segregada per estacions.

El f˛rum estÓ adrešat als professionals amb vinculaciˇ al turisme de natura responsable. Properament, els organitzadors obriran inscripcions i ampliaran informaciˇ sobre l'esdeveniment.suma’t al canal whatsapp d’EbreActiuprofisio - fisioterÓpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan LluÝs FernÓndez (colĚlegiat 10289)