Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya
Benifallet, un paisatge que enamora

CAT | ES

DELTACLETA. Lloguer de bicicletes
Deltebre

Una experiència única amb bicicleta elèctrica al Parc Natural del Delta de l’Ebre a través de rutes cicloturístiques per gaudir en família, en parella o en amics, descobrint un paisatge privilegiat minimitzant l’esforç físic.


DELTACLETA. Lloguer de bicicletes<br>Deltebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Ctra. TV-3451, km. 3 Masia de la Torra
43580 Deltebre 


DELTACLETA ofereix una experiència única amb bicicleta elèctrica al Parc Natural del Delta de l'Ebre a través de rutes cicloturístiques per gaudir en família, en parella o en amics, descobrint un paisatge privilegiat minimitzant l'esforç físic. 

La nostra bicicleta elèctrica està equipada amb alforges perquè t'oblidis de la motxilla! Un GPS et guiarà per la infinitat de camins rurals i zones protegides a través de les nostres rutes marcades dissenyades per tots els gustos. 

Amb DELTACLETA podreu recórrer els entorns naturals més salvatges que amaga el territori deltaic, sense que ni l'edat ni la condició física siguin un impediment. Gràcies a un mitjà de transport respectuós amb l'entorn, descobriràs en silenci els detalls i les curiositats de l'ornitologia observant de prop la biodiversitat d'aus i espècies protegides. 

Tria la teva ruta ideal pel teu viatge de descoberta al territori DELTACLETA!!

INFORMA'T

DELTACLETA. Lloguer de bicicletes<br>Deltebre DELTACLETA. Lloguer de bicicletes<br>Deltebre DELTACLETA. Lloguer de bicicletes<br>Deltebre DELTACLETA. Lloguer de bicicletes<br>Deltebre


Comentaris