Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Lo Delta t'espera

L’Associació d’Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre (AEATDE) publica un video promocional d’aquest entorn natural de gran bellesa i biodiversitat

Etiquetes   natura, turisme, entorn, delta ebre, terres ebre

Publicat el17/4/2020

L'Associació d'Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l'Ebre (AEATDE) ha publicat a les xarxes socials el video «Lo Delta t'espera».

El sector turístic manté totes les instal·lacions, allotjaments, establiments de restauració i activitats a punt per a quan finalitze el confinament i convida a visitar aquest entorn natural de gran bellesa i biodiversitat, a gaudir de la seva rica i variada gastronomia, de les seves tradicions i de la seva gent.

Mentrestant, gaudiu des de casa del video «Lo Delta t'espera».


«Tornarem a agafar la bici i a recórrer els camins del Delta, a aixecar el cap i seguir amb la mirada els estols d'ocells, a passejar per les platges immenses tot deixant que l'aigua ens mulli els peus, a navegar pel riu. Tornarem a quedar amb els amics al voltant d'una bona paella, feta amb arròs, marisc, ànec i verdures del Delta i riurem amb ganes quan ens retrobem amb els paisatges estimats, la llum de l'albada i la del capvespre, el vent que ho esvaeix tot i escampa l'olor d'arròs pel territori.»

«Per tot això “Lo Delta t'espera”. Ho tindrem tot a punt per a quan puguem sortir de casa somrients i disposats a gaudir amb amor i respecte d'aquesta terra d'aiguamolls, ocells, riu i mar. Per que et mereixes, ens mereixem, compartir les coses bones que ens envolten, la natura en estat pur.»


Per: Redacció

comparteix-ho