Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya
Riba-roja d´Ebre, l´aigua en tots els sentits

CAT | ES

CREUER GREEN GULET
Ecocreuer pel litoral del Delta de l'Ebre

Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre


CREUER GREEN GULET<br>Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...GREEN GULET
Dream of Freedom Charter, SL 



La Green Gulet és un veler de fusta amb una nova tecnologia integrada que tracta de no contaminar l'entorn, perquè les generacions futures puguin gaudir d'aquest litoral tan excepcional.

Ofereix transport turístic de passatgers en sortides de dia i organització d'esdeveniments per a grups de 30 persones per a empreses i particulars que vulguin gaudir d'un marc incomparable en aigües del Mediterrani.

Disposa de 6 cabines amb banys propis per a 14 persones en vida a bord, cuina totalment equipada i menjador interior i exterior.

Oferta dos tipus de creuers: l'Ecocreuer pel litoral del Delta de l'Ebre i l'Ebro River Sea Sunset.

L'Ecocreur salpa des del port de l'Ametlla de Mar navega, a vela si el vent és favorable, per l'anomenada “Mar de la Frau”, descobrint les cales de “Bandera Blava” i per les platges «Bandera Verda» del litoral del Delta de l'Ebre. Amb una navegació rumb sud, arriba a l'espectacular badia del Fangar i el seu enigmàtic far i a la població marinera de l'Ampolla. Aquí fondeja i deixa un temps lliure per dinar. A la tarda emprèn viatge de tornada vorejant tota la costa, plena de penya-segats.

El creuer Ebro River Sea Sunset navega a vela, si el vent ho permet, per les magnífiques cales i la costa fins a la Badia del Fangar, on el Green Gulet fondeja per a que els tripulants puguin pendre un bany o estar-se a coberta prenent una copa de cava, escoltant bona música i gaudint d'una posta de sol única.

Consulteu horaris i tarifes segons temporada en aquest enllaç


CREUER GREEN GULET<br>Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre CREUER GREEN GULET<br>Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre CREUER GREEN GULET<br>Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre CREUER GREEN GULET<br>Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre CREUER GREEN GULET<br>Ecocreuer pel litoral del Delta de l’Ebre






Comentaris