Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/30/2021#) AND (caducitat>=#11/30/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El COPATE organitza un fòrum formatiu centrat en el turisme de proximitat i la gastronomia

La jornada tindrà lloc el pròxim 26 de maig, a les 18.00 hores, de forma virtual

Etiquetes   turisme, formacio, terres ebre, reserva bioesfera

Publicat el19/5/2021

El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) organitza un fòrum formatiu, adreçat a les empreses acreditades amb la marca Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera, que es centrarà en el turisme de proximitat i la gastronomia. Una jornada que tindrà lloc el pròxim 26 de maig, a les 18.00 hores, de forma virtual i que serà d'interès tant per les empreses de tipus agroalimentari que consideren el turisme rural i sostenible com una oportunitat per diversificar la seua activitat econòmica, com per les empreses turístiques que vinculen la seua oferta al paisatge i sabors del territori.

Cada vegada és més important el segment de visitants que opten per destinacions turístiques de natura, poc massificades i amb una potent riquesa gastronòmica”, ha manifestat el president del COPATE, Joan Alginet, que considera que la conjuntura actual afavoreix el posicionament de la marca Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera. L'obertura del fòrum anirà a càrrec del president del COPATE i del vicepresident i responsable de la Reserva de la Biosfera, Ferran Rosich. “L'objectiu del fòrum és establir un espai permanent de col·laboració publicoprivada, crear sinergies per consolidar la marca”, ha assenyalat Rosich.

En aquest fòrum formatiu es presentarà a les empreses acreditades amb la marca el reconeixement per part de l'Agència Catalana de Turisme (ACT), que permetrà a les empreses ebrenques que disposen del segell de la Reserva gaudir de la bonificació de la quota d'afiliació a les marques de l'ACT. En aquest sentit, està prevista la intervenció de la cap de marques de l'ACT, Rosalia Pont, al fòrum. També hi intervindrà el director general de Turisme, Octavi Bono i l'adjunt a la direcció del Patronat de Turisme de les Terres de l'Ebre, Albert Folch.

Per la seua banda, les promotores de l'empresa Njoy Catalonia explicaran el seu projecte empresarial: una agència d'experiències i escapades basades en el turisme sostenible, de qualitat, respectuós amb l'entorn i en benefici d'aquest i de la població local.

Finalment, la cloenda del fòrum anirà a càrrec del director de l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece), Albert Salvadó.


Inscripcions al fòrum.


Per: Redacció


El COPATE organitza un fòrum formatiu centrat en el turisme de proximitat i la gastronomia | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...