Fàbregues Motorsports

CAT | ES

Convocada la 10a edició del curs per acreditar empreses com a Punt d'informació del Parc Natural del Delta de l'Ebre

Actualment 105 empreses ja disposen d’aquest distintiu, que garanteix que qui la llueix ofereix informació gratuïta, objectiva i completa sobre el parc i desenvolupa activitats turístiques d’acord amb el principis de la Carta Europea de Turisme Sostenible

Publicat el18/1/2017

Convocada la 10a edició del curs per acreditar empreses com a Punt d’informació del Parc Natural del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Mirador del Canal Vell al Parc Natural del Delta de l'Ebre | Foto: Ebreactiu.cat


El Parc Natural del Delta de l'Ebre ha convocat el desè curs “Atendre un punt d'informació del Parc”, destinat a totes aquelles empreses turístiques del delta que, de manera voluntària, volen acreditar-se com a punt d'informació del Parc. El curs, una de les accions previstes en el programa d'actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible, compta amb el suport de l'Ajuntament de l'Aldea i de l'Associació d'empresaris d'activitats turístiques del delta de l'Ebre.

La formació busca millorar la informació sobre el parc i la resta del delta que donen les empreses turístiques als visitants; facilitar assessorament i formació continuada; implicar-les en la gestió del turisme; i millorar la qualitat i l'accessibilitat de la informació. Per acreditar-se caldrà complir diversos compromisos, com ara formar part del Fòrum Permanent, ser membre d'alguna associació d'empresaris del Delta, complir totes les disposicions legals, donar informació gratuïta, objectiva i completa i desenvolupar activitats turístiques d'acord amb el principis de la Carta. El curs també és obert a tècnics d'oficines d'informació del delta i àmbit d'influència, regidors i tècnics de turisme i medi ambient dels ajuntaments de la zona, estudiants del grau de turisme, i tothom qui estigui interessat en la matèria.

El parc identificarà les empreses que superin el curs amb el distintiu de Punt d'Informació del Parc, els impartirà cursos de formació i seminaris, i les proveirà de publicacions i altres materials informatius. Actualment 105 empreses del delta llueixen aquest distintiu.

El curs, de 30 hores, començarà el proper 2 de febrer i finalitzarà el 9 de març.


Més informació


suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu