Camí Ignasià. Nou camí en btt. Loyola - Manresa

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Constituïda la taula intersectorial per definir la promoció de la marca Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera

Unes 160 empreses de tots els sectors agroalimentaris estan acreditades actualment amb la marca

Etiquetes   entorn, turisme, ebre reserva biosfera, terres ebre

Publicat el10/2/2021

Constituïda la taula intersectorial per definir la promoció de la marca Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Camp de presseguers a Benissanet, a la Ribera d’Ebre


Una vintena de representants de diferents sectors d'empreses adherides a la marca Terres de l'Ebre Reserva de la Biosfera han constituït una Taula Intersectorial. El nou ens vol actuar com un "espai permanent de col·laboració" per decidir conjuntament les estratègies de promoció de la marca impulsades pel Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (Copate) amb els productors. A banda del mateix organisme, hi estan representats tots els sectors agroalimentaris del territori.

En aquests moments, unes 160 empreses estan acreditades amb la marca Terres de l’Ebre Reserva de la Biosfera, un segell de qualitat multiproducte que vol oferir un "ampli ventall de productes agroalimentaris" característics del territori.


Per: ACN

Foto: EbreActiu