Sant Jaume d┤Enveja, harmonia natural

CAT | ES

El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i MontsiÓ programa el Cicle d'Eines pels Municipis

Es tracta dĺun cicle de jornades que servirÓ per apropar idees suggerents, casos reals i oportunitats que la conservaciˇ de la natura pot oferir als municipis

Etiquetes   natura entorn, medi ambient, montsia, baix ebre, terres ebre, conservacio, custodia, territori

Publicat el10/2/2020

El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i MontsiÓ programa el Cicle d’Eines pels Municipis | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La Foia de Masdenverge


El Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i MontsiÓ (BEMO), a travÚs del seu projecte Cust˛dia per Desenvolupament, organitza el Cicle d'Eines pels Municipis. Es tracta d'un cicle de jornades que servirÓ per apropar idees suggerents, casos reals i oportunitats que la conservaciˇ de la natura pot oferir als municipis. Unes jornades adrešades a persones tŔcniques del mˇn local i d'entitats de cust˛dia del territori i representants polÝtics d'institucions locals.

La programaciˇ tindrÓ lloc entre els mesos de marš i maig i inclourÓ tres propostes de carÓcter divers. Una visita de camp i dues jornades que es faran: una a la comarca del Baix Ebre i l'altra a la del MontsiÓ. El cicle vol que el p˙blic a qui es dirigeix vegi les oportunitats de la cust˛dia del territori i de com tenir una governanša mÚs alineada amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) recollits a l'Agenda 2030.

La primera de les jornades tindrÓ lloc el 3 de marš i consistirÓ en un viatge de familiaritzaciˇ; la segŘent serÓ el 31 de marš i s'abordarÓ com garantir el finanšament estable per la conservaciˇ de la natura; finalment, l'˙ltima jornada del cicle serÓ el 5 de maig i tractarÓ sobre iniciatives de salut i natura des de l'administraciˇ local.Mˇn Natura Delta de l’Ebre. Gaudeix de la mÓgia del Delta de l’Ebre


A Catalunya hi ha 63 entitats de cust˛dia del territori, 7 de les quals a les Terres de l'Ebre que treballen, com totes, per la conservaciˇ de la natura. En l'Ómbit territorial, hi ha deu acords de cust˛dia al MontsiÓ i tretze al Baix Ebre i l'objectiu d'aquestes jornades Ús tambÚ crear punts de trobada i sinergies entre les parts que poden contribuir a la protecciˇ de la nostra natura i cultura.

Aquest projecte compta amb el suport del Fons Europeu AgrÝcola de Desenvolupament Rural; el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentaciˇ; el Consell Comarcal del Baix Ebre; el Consell Comarcal del MontsiÓ i amb la colĚlaboraciˇ de la Xarxa per la Conservaciˇ de la Natura (XCN).


Per: Redacciˇ

Foto: EbreActiu

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/27/2020#) AND (caducitat>=#11/27/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())