Biciselectriques.cat

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/17/2021#) AND (caducitat>=#6/17/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Consells de Protecció Civil per evitar els riscos de l'estiu

Al web Protecció Civil trobareu material amb consells d’autoprotecció

Etiquetes   natura patrimoni

Publicat el28/6/2018

Consells de Protecció Civil per evitar els riscos de l’estiu | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya inicia un any més la Campanya de sensibilització davant els riscos d'estiu: revetlles, incendis forestals, onades de calor, seguretat a les platges, banys en aigües interiors i piscines, fortes pluges i tempestes i contaminació per ozó.

A la pàgina web de Protecció Civil trobareu material divulgatiu amb els consells d'autoprotecció, així com diversos tipus de publicacions. Com a novetat, hi trobareu totes les pàgines de consells d'autoprotecció disponibles en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Pel que fa a la seguretat a la platja, disposeu, com en anys anteriors, d'un visor a la pàgina web interior.gencat.cat/estatplatges, que difon en temps real l'estat de les platges i permet als ciutadans saber en tot moment quina és la bandera que hi oneja.

Al web també trobareu enllaços als resums tècnics sobre el risc d'incendis forestals i d'inundacions i sobre els corresponents plans Infocat i Inuncat.