Pics Mont Caro. Especialistes de la muntanya
Tuga Active Wear

Consells de Protecció Civil per evitar els riscos de l'estiu

Al web Protecció Civil trobareu material amb consells d’autoprotecció

Etiquetes   natura patrimoni

Publicat el28/6/2018

Consells de Protecció Civil per evitar els riscos de l’estiu | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l


La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya inicia un any més la Campanya de sensibilització davant els riscos d'estiu: revetlles, incendis forestals, onades de calor, seguretat a les platges, banys en aigües interiors i piscines, fortes pluges i tempestes i contaminació per ozó.

A la pàgina web de Protecció Civil trobareu material divulgatiu amb els consells d'autoprotecció, així com diversos tipus de publicacions. Com a novetat, hi trobareu totes les pàgines de consells d'autoprotecció disponibles en tres idiomes: català, castellà i anglès.

Pel que fa a la seguretat a la platja, disposeu, com en anys anteriors, d'un visor a la pàgina web interior.gencat.cat/estatplatges, que difon en temps real l'estat de les platges i permet als ciutadans saber en tot moment quina és la bandera que hi oneja.

Al web també trobareu enllaços als resums tècnics sobre el risc d'incendis forestals i d'inundacions i sobre els corresponents plans Infocat i Inuncat.