Fàbregues Motorsports

CAT | ES

Mitjans de comunicació d'Armènia i Rússia visiten l'Ampolla per degustar l'ostra del Delta de l'Ebre

Amb l’objectiu de donar a conèixer aquest marisc als dos països

Publicat el21/12/2016

Mitjans de comunicació d’Armènia i Rússia visiten l’Ampolla per degustar l’ostra del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Els comunicadors russos i armenis en plena degustació de l'ostra del Delta de l'Ebre | Foto: Ajuntament de l'Ampolla


Quatre mitjans de comunicació d'Armènia i Rússia van visitar , l'Ampolla aquest passat dissabte 17 de desembre, per degustar l'ostra del Delta de l'Ebre i recollir material gràfic i informació per donar-la a conèixer a la seva audiència.

Durant la seva estada a l'Ampolla, els comunicadors del canal televisiu Armnews d'Armènia, de la televisió russa Canal Piatnitsa, i de les revistes russes Kommersant-Avtopilot i Voyage-Magazine van poder provar aquest marisc de la Badia del Fangar cru en un dels restaurants d'aquest municipi mariner.

El viatge de premsa, que ha comptat amb el suport del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, delegació Terres de l'Ebre, i la col·laboració de l'Ajuntament de l'Ampolla i el Patronat de Turisme de l'Ampolla, està promogut pel Centre de Promoció Turística de Catalunya (CPT) a Rússia.


profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)