Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/1/2022#) AND (caducitat>=#10/1/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Castell de Morella obrirà el dilluns 1 de juny

Aquest és un lloc segur per les seues característiques a l’aire lliure amb espais amples

Etiquetes   turisme, morella, comarca els ports

Publicat el1/6/2020

El Castell de Morella obrirà el dilluns 1 de juny | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Morella, junt amb tota la Comunitat Valenciana, entra avui en la Fase 2 de la desescalada. D'aquesta manera, el Castell de Morella reobrirà les seues portes com un espai segur que permet guardar la distància social per les seues característiques a l'aire lliure. Així, el Castell, el principal monument de la ciutat, segueix els protocols de neteja i desinfecció necessàries i aplica les diferents mesures i senyalització per a garantir la seguretat de totes i tots.

Cal explicar que els dies 4 i 5 de juny la part superior del Castell de Morella estarà tancada a causa de les obres de rehabilitació de les torres de Sant Francesc i La Pardala. Així, es podrà visitar el Convent de Sant Francesc i el seu claustre de manera gratuïta.


Exposició Vampirs a Morella! de Joan Perucho

L'exposició Vampirs a Morella! ubicada a les Sales Gòtiques de l'ajuntament obrirà les seues portes el dimarts 2 de juny. Aquesta es podrà visitar de dimarts a diumenge amb horaris de matí des de les 11.00 hores fins a les 14.00 hores. Els caps de setmana també estarà oberta a la vesprada de 16.00 hores a 19.00 hores.

Cal recordar que aquest any 2020 es commemora el centenari del naixement de Joan Perucho, un dels principals novel·listes catalans del segle XX. Així, cal explicar que Perucho va escriure un dels seus llibres, Les històries naturals, sobre les Guerres Carlines, el General Cabrera i ambientat a Morella. D'aquesta manera, la ciutat s'ha sumat als actes de celebració d'aquest centenari i alberga l'exposició Vampirs a Morella!


Per: Redacció

Fotos: EbreActiu