Trans Terra Alta. Rutes en btt per la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Castell de Morella i el Museu Temps de Dinosaures obriran en la Fase 2

La ciutat treballa per a preparar els espais turístics i obrir-los el 25 de maig si es passa a la següent fase

Etiquetes   turisme, morella, comarca els ports

Publicat el20/5/2020

El Castell de Morella i el Museu Temps de Dinosaures obriran en la Fase 2 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La ciutat de Morella treballa en l'adequació dels espais turístics per albergar visitants a mesura que augmente la mobilitat de les persones en les diferents fases de la desescalada. El Castell i el Museu Temps de Dinosaures estan preparats per a obrir les seues portes quan s'arribe a la Fase 2, en principi el dilluns 25 de maig. Així, aquestos espais comptaran amb una senyalització que permeta la seua visita complint les distàncies de seguretat, així com es portaran a terme les diferents mesures de neteja i desinfecció necessàries.

La regidora de Cultura i Patrimoni, Rocío Querol, ha volgut “agrair el treball del personal de la Xarxa de Castell i Museus de Morella per a preparar els diferents espais patrimonials i turístics de la ciutat i que siguen segurs complint les indicacions”. L'edil ha explicat que “l'oficina de turisme es va obrir el divendres passat 15 de maig i ara pas a pas i amb precaució recuperem altres activitats de manera coordinada amb el sector empresarial, ja que aquestos també obrin els seus establiments. Volem donar un servei complet i que Morella siga un destí segur per a totes i tots”.

La ciutat ha obert diferents espais i serveis municipals. Així, el divendres es va obrir l'Oficina de Turisme de Morella amb un horari de 10.00 hores a 14.00 hores de dilluns a diumenge. També la Biblioteca Municipal ha obert les seues portes amb el servei de préstec de llibres i sala de lectura de dilluns a divendres des de les 10.30 hores fins a les 13.00 hores. També estan obrint els establiments i comerços de Morella, els horaris dels quals es poden consultar a la pàgina web de l’ajuntament de Morella.

Cal recordar que el turisme és un dels motors econòmics de Morella i el patrimoni cultural i artístic dels monuments i museus de la ciutat tenen un paper molt important. D'aquesta manera, es treballa per a poder obrir els diferents espais i acollir visitants de manera segura. “Cal treballar per a garantir la seguretat de les persones que vinguen i les que viuen i treballen ací, de manera que tenim i demanem la màxima precaució, evitar el contagi és cosa de totes i tots” ha conclòs Rocío.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu