suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

La capital del Baix Ebre es prepara per a una nova edició de la Cursa de la UEC Tortosa

Serà el pròxim 28 de maig i la prova transcorrerà pels colls de Santa Caterina, Rocacorba, coll de l’Alba i la Predrera

Publicat el18/5/2017

La capital del Baix Ebre es prepara per a una nova edició de la Cursa de la UEC Tortosa | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Participants de l’edició 2016 de la Cursa de la UEC Tortosa


La UEC Tortosa ha organitzat per al pròxim 28 de maig una nova edició de la seua cursa per muntanya. La prova transcorrerà pels colls de Santa Caterina, Rocacorba, coll de l'Alba i la Predrera, indrets que per a molts són desconeguts i hi haurà diferents modalitats per a tothom pugui gaudir d'aquests paratges naturals: la Cursa de 23 km i 1100 m+, la Cursa Júnior de 18 km i 900 m+ i la Cursa Cadet i la Marxa de 9,2 Km i 380 m+ a més d'una marxa llarga (18 km) i una de curta (9,2).

La Cursa de la UEC Tortosa, que arriba enguany a la 17a edició, s'ha realitzat a diferents poblacions del territori. Durant onze anys es va celebrar a Paüls, per després convertir-se durant dos edicions en el Trail Rasquera-Tortosa. Des de 2014 la prova se celebra íntegrament al terme de Tortosa, portant així el nom de la capital del Baix Ebre.

Amb la de la UEC Tortosa, el Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre completarà la meitat del calendari de curses. La pròxima prova serà el 17 de juny a Amposta amb la IX Duextrem, Lo Coll Llarg.


Més info a http://www.uectortosa.cat/

Comentaris