Venda online productes de la Terra

CAT | ES

Cap de setmana de curses a Amposta

Els dies 5 i 6 de març el Club BTT Montbike organitza a Amposta 3 curses: el 3r Canicròs i les curses urbanes de 10 Km i mitja marató, entre les que es preveu la participació d’uns 300 atletes.

Etiquetes   running, canicròs, amposta, runing series, montbike

Publicat el3/3/2016

Aquest cap de setmana Amposta acollirà 3 curses organitzades pel Club BTT Montbike, concretament seran el canicròs i les curses urbanes de 10 Km i la mitja marató.

Dissabte, 5 de març es realitzarà la tercera edició del Canicròs organitzat pel club ampostí, amb una peculiaritat ja que es disputarà en horari de tarda-nit, i per tant caldrà que els participants portin frontal per il·luminar els trams més foscos del recorregut. A les 19.30 h. es donarà la sortida a la cursa des del pavelló poliesportiu i recorreran els 4,5 Km que aniran pel canal marítim, la zona esportiva i el parc de Xiribecs. L'organització preveu que la participació estigui al voltant de les 30 parelles persona-gos. Com ja és habitual al canicròs de Montbike, tota la recaptació anirà destinada a l'Associació d'Engrescats de les Terres de l'Ebre que vetlla per la dignificació de la vida dels animals recollits del carrer.

El diumenge, 6 de març els carrers d'Amposta seran l'escenari de dues curses urbanes: els 10 Km i segona mitja marató (21.097 metres). La cursa de 10 Km serà la segona prova puntuable del 6è Running Series Terres de l'Ebre i comptarà amb la novetat que també hi competiran corredors handbikes (corredors de la província de Castelló amb discapacitats que corren amb cadires de rodes). En la vessant solidària, Montbike ha invitat a dos membres de L'Associació de Veïns de Jesús i Maria, que portaran els dorsals 1 i 2, i que han engegat el projecte solidari "10.000 Batecs per la vida, una carrera per una millor vida" un projecte adreçat a Ramon Casanova i Aaron Sentís que participaran a la cursa gràcies a unes cadires de rodes adaptades. Amb aquest projecte es volen recaptar fons per poder ajudar a les famílies amb les despeses i costos dels tractaments.

Cap de setmana de curses a Amposta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

Entre totes dues proves de running es preveu una participació al voltant de 300 corredors vinguts d'arreu del país i de la zona de Castelló. La sortida conjunta es donarà a les 9.30 del matí des del pavelló poliesportiu d'Amposta i passarà per l'avinguda Josep Tarradellas, l'avinguda de la Ràpita, passeig del Riu, el pont Penjant, el carrer del Grau, Joan d'Àustria, Verge del Pilar, zona del Mercat, arribant al parc de Xiribecs. A aquest circuit els participants del 10.000 hi donaran una volta, mentre que els de la mitja marató n'hi donaran dues per a cobrir els 21 Km.

El Club BTT Montbike compta amb prop de 100 voluntaris que col·laboraran en tot allò relacionat amb l'organització des de l'entrega de dorsals, fins a l'esmorzar final, passant pel control de cruïlles, l'avituallament, ...


Cap de setmana de curses a Amposta | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#11/27/2020#) AND (caducitat>=#11/27/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())