Hotel Casa Ceremines. Xerta

CAT | ES

Campredó difon el seu patrimoni a través de les visites Campredó art

Es fan tots els dissabtes d’aquest mes de febrer

Etiquetes   turisme, campredo, baix ebre, turisme cultural

Publicat el4/2/2019

Campredó difon el seu patrimoni a través de les visites Campredó art | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... A la Font de Quinto es poden contemplar uns grafits de membres de la XIV Brigada Internacional "La Marseillese". Foto: cedida


Durant tots els dissabtes d'aquest mes de febrer, la regidoria de cultura i patrimoni de Campredó (Baix Ebre), organitza les visites "Campredó art", destinades a grups culturals diversos d’arreu de les comarques centrals dels Països Catalans.

La ruta d’art campredonenca comença a la Biblioteca Manuel Pérez Bonfill, on es pot fullejar el llibre dels noms dels deportats al camp d'extermini nazi Mauthausen i a la sala d’art Francesc Llop, es poden contemplar olis, aquarel·es, dibuixos i il·lustracions del pintor impressionista local.

Es visita el temple parroquial, on hi ha una col·lecció pessebrista de l’artista Germán Machí, diversos quadres del pintor Joan Rebull, uns vitralls, i una portalada que és tot un homenatge a la història.

La ruta continua a la torre Medieval de Font de Quinto, en la qual s’ubiquen dos projectes d’interpretació templera i dos d’interpretació del Pas de l’Ebre, amb uns grafits de membres de la XIV Brigada Internacional "La Marseillese" i a la Casa del Prat, amb una escala de cargol que és una construcció pètria impecable, un entramat emmurallat i un jaciment arqueològic. Un conjunt artístic d’un primeríssim nivell.

Més informació a info@campredo.catsuma’t al telegram d’EbreActiu i ho sabras tot abans que ningú

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/24/2020#) AND (caducitat>=#10/24/2020# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())