Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/17/2021#) AND (caducitat>=#6/17/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Cambrils Team, campió del XXI Open de Futbol Platja Ciutat de l’Ampolla

El campionat es va celebrar aquest passat cap de setmana a la platja de Les Avellanes de l’Ampolla

Etiquetes   esports, futbol platja, ampolla, baix ebre

Publicat el4/7/2018

Cambrils Team, campió del XXI Open de Futbol Platja Ciutat de l’Ampolla | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L’equip Cambrils Team va proclamar-se campió del XXI Torneig Open de Futbol Platja Ciutat de l’Ampolla, que va tenir lloc a la platja de Les Avellanes de l’Ampolla durant els dies 30 de juny i 1 de juliol i que va comptar amb la participació de 9 equips.

El combinat cambrilenc va poder emportar-se el primer premi després d’imposar-se per 8-5 a La Taverneta, que va acabar en segona posició. En tercer lloc va quedar l’equip Climarti Cafeteria Bistro, després de superar al Frankfurt Tere.

A més a més dels premis als quatre primers classificats, també es va reconèixer a Suliman de l’equip Cambrils Team com el millor jugador del torneig; Dario Cesana de l’equip La Taverneta va ser el millor porter i Samuel García Gómez de l’equip Cambrils Team, com el màxim golejador de la competició.