Ara i tot l´any, compra producte de proximitat al Montsià

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/8/2021#) AND (caducitat>=#12/8/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Camarles es prepara per a unes 16a Jornada Gastronòmica de la Baldana d'Arròs atípica

Aquest any, la jornada tindrà lloc l’últim cap de setmana d’agost, del 28 al 30

Etiquetes   de la terra, jornades gastronomiques, turisme gastronomic, camarles, delta ebre, terres ebre

Publicat el21/8/2020

Camarles es prepara per a unes 16a Jornada Gastronòmica de la Baldana d’Arròs atípica | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...L'Ajuntament de Camarles està preparant una 16a edició de la Jornada Gastronòmica de la Baldana d'Arròs ben diferent. La situació actual de la pandèmia ha obligat a restauradors i comerços a reinventar-se, i canviar totalment el format. Aquest any, la jornada tindrà lloc l'últim cap de setmana d'agost (del 28 al 30). En breu es repartiran tríptics informatius de la Jornada pels comerços i establiments del municipi, així com a les oficines de turisme de les poblacions veïnes. Per a evitar aglomeracions, els propis comerços han decidit els dies i les hores en les quals, alguns en prèvia reserva, d'altres en horaris concrets oferiran l'opció al client de poder degustar les tapes al mateix establiment o bé poder-les emportar per a degustar a casa, no sols un dia, sinó que s'hi podrà degustar les tapes durant tot el cap de setmana.

A destacar un vermouth musical, que tindrà lloc el proper dissabte 29 a les 11:00h al Bar Musical Soterrani. I per la nit, a les 22:00h, al Bar Tiràs tindrà lloc concert a càrrec del grup “Versió Original. Els comerços participants són a Camarles, La Carnisseria del Paulo, Bar Lo Centro, Bar Soterrani, Bar Tiràs, Fruites i Verdures “ Lo Mercadet” ( aquests últims estaran el dissabte 29 per la tarda amb un punt de venta a la Rambla Catalunya ). Als Lligallos, Bar La Plaça. Com sempre tapes i preus variats per a tots els gustos, en una jornada especial, tot confiant que l'any que ve puguem tornar a gaudir d'aquelles postes de sol a la nostra Torre, balcó del delta.

Més informació a www.camarles.cat


Per: Redacció