Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/29/2022#) AND (caducitat>=#9/29/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Cala presenta un informe d'oposició al parc eòlic Ametlló

L’informe analitza els perjudicis que suposaria la instal·lació d’aquest parc eòlic a nivell paisatgístic i mediambiental

Etiquetes   entorn, parcs eolics, ametlla de mar, baix ebre, terres ebre

Publicat el18/1/2021

La Cala presenta un informe d’oposició al parc eòlic Ametlló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha presentat aquest dilluns un informe tècnic, realitzat per part d'una enginyeria i consultoria ambiental, a la Ponència d'Energia Renovable, amb l'objectiu de reforçar els informes municipals i els acords polítics adoptats en contra la instal·lació del parc eòlic Ametlló.

La setmana passada, l'Ajuntament va rebre una primera part d'aquest informe, encarregat a una enginyeria i consultoria ambiental, i aquest dilluns, ja ha rebut la seva totalitat per presentar-lo a la Ponència.

Un informe que analitza, bàsicament, els perjudicis que suposaria la instal·lació d'aquest parc eòlic a nivell paisatgístic i mediambiental. El pròxim 25 de gener, la Ponència debatrà la localització de l'avantprojecte d'aquest parc eòlic.

Recordem que la seva instal·lació, a càrrec de l'empresa Efener E3, contempla 10 aerogeneradors, 3 al terme municipal del Perelló i 7 al terme de l'Ametlla de Mar, de 117 metres d'alçada i 126 metres de diàmetre de les aspes amb 36 Mw de potència, a dalt de l'N-340 des del Pla de la Barrera fins a Les Vinyasses.


Per: La Cala RTV

Foto: EbreActiu